Girona

espanyol

mercat

L’Stuttgart s’interessa per Reyes

Mercat. El club alemany hauria ofert 8 milions d’euros al Porto pel traspàs del mexicà. Si es confirma el moviment, l’Espanyol es quedarà sense el seu principal objectiu per a l’eix central

L’Espanyol continua pendent del futur de Diego Reyes. El mexicà, que s’està entrenant aquests dies a les ordres de Sergio Conceicao, finalitza el seu contracte el 2018. El club portuguès es veu obligat a vendre el futbolista aquest estiu si vol ingressar alguna quantitat, ja que el futbolista no vol ampliar el seu contracte. Segons el rotatiu alemany Bild, l’Stuttgart s’estaria movent per obtenir els serveis de l’internacional amb una proposta de 8 milions d’euros. Si es confirmés aquest moviment Diego Reyes s’allunyaria de l’Espanyol. I és que el mexicà és el principal objectiu per a l’eix central. Tot i això, el punt a favor del club blanc-i-blau és la intenció del mexicà de continuar a l’Espanyol, amb qui tindria ja un preacord en el cas que a Cornellà arribessin a un acord amb el Porto. Cal recordar que l’Espanyol tenia una opció de compra de 7 milions pel 70% dels drets de l’internacional.

D’altra banda, el fitxatge de Dídac Vilà continua en punt mort. El mataroní, que està en discrepàncies amb l’AEK pel seu lligam contractual, ha elevat el seu cas al tribunal de disputes de la FIFA per resoldre la desvinculació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)