Reus

La força del grup

Reus. La plantilla roig-i-negra sap que la compenetració ha de tornar a ser la seva gran virtut i destaca la importància en aquest aspecte de la proximitat de López Garai, de company a tècnic

La plantilla del Reus treballa a Rialp per acumular càrrega de treball, per començar a assimilar conceptes tàctics i, sobretot, per fer grup, tal com assegurava ahir el davanter Edgar Hernández. La compenetració del bloc va ser, la temporada passada, una de les grans virtuts dels roig-i-negres, i també ho ha de ser en la nova temporada. És la “força del grup”, de la qual també parla el porter Edgar Badia. Els dos futbolistes asseguren que el bon ambient fa més ràpida l’adaptació al nouvingut, i el fet de tenir “un perfil molt determinat”, segons Badia, també ho facilita. Per sobre de tot, els dos Edgars del Reus asseguren que el fet que el tècnic, Aritz López Garai, fos fins ara company, la seva proximitat, és un punt que els juga molt a favor.

Interès per Borja (Celta)

El Reus busca dos mig centres, i un podria ser Borja Fernández, que pertany al Celta i que les últimes temporades ha compaginat el primer equip i el filial. Té 21 anys i el club gallec, que hi confia per al futur, vol donar-li minuts de rodatge a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)