Girona

Longo s’hi posa bé

Voluntat. El pitxitxi del curs passat manté la predisposició absoluta de tornar a Montilivi. Sense lloc en l’Inter, confia resoldre ben aviat el futur

“No sé què passarà, però seria feliç aquí.” Samuele Longo, just abans de marxar de vacances un cop acabada la lliga, deixava clara la voluntat de tornar a Montilivi, tot i que tenia clar que no depenia només de la seva voluntat sinó d’un acord entre l’Inter i el Girona. El club gironí, amb totes les possibilitats obertes en el mercat i amb Sandaza lligat per contracte, no veia d’entrada en Longo una prioritat, però el tenia en compte. I ara que Sandaza ha estat cedit a l’Al-Ahli, a l’italià se li obre una mica la porta del retorn, sempre que els clubs s’entenguin.

Samuele Longo s’entrenava amb l’Inter fins que l’equip de Luciano Spalletti va començar ahir mateix una gira per la Xina. El davanter no va viatjar amb l’equip i es va quedar a Milà, entrenant-se i esperant resoldre el seu futur. Longo té contracte amb l’Inter fins al juny del 2021. I, tot i que no l’ha tingut en compte per al primer equip i sempre l’ha anat cedint, només accediria a alliberar-lo a canvi d’un traspàs generós de diners. És per això que el jugador veu possible tornar a marxar cedit, tot i haver-ho fet ja sis vegades des que se’n va anar a l’Espanyol. I, com assegurava quan va marxar fa cinc setmanes, tornaria encantat a Montilivi, on va recuperar la seva millor versió després de molts anys voltant per diversos equips de primera sense encert davant de porteria ni gaire continuïtat. Amb el Girona, va acabar la temporada de l’ascens a primera divisió com a màxim golejador de l’equip, amb 14 gols. Amb 2.177 minuts acumulats en 37 jornades de lliga, Longo marcava de mitjana cada 155 minuts. El davanter, de 25 anys, té experiència en la primera espanyola amb l’Espanyol (3 gols en 994 minuts) i el Rayo (118 minuts i cap gol).

EN ESPERA

El davanter es va quedar sense viatjar a la gira a la Xina de l’Inter i s’entrena a Milà

LLIGAT A MILÀ

L’Inter demana un traspàs alt i el jugador no descarta una altra cessió

L’únic del curs passat per definir

X.M.

Samuele Longo era un dels quatre davanters que el Girona tenia la temporada passada, la de l’ascens a primera. De tots quatre, l’italià és l’únic que està pendent de tenir resolt on jugarà la pròxima temporada. Fran Sandaza, que manté el lligam amb el club de Montilivi fins al juny del 2019, ha estat cedit fins a final d’aquesta temporada a l’Al-Ahli de Qatar. El de Toledo va jugar més (2.420 minuts) que Longo, però l’italià va tenir més productivitat. També han trobat destinació Cristian Herrera i Felipe Sanchón. El canari, un cop rescindit el contracte que l’unia al Girona, s’ha entès amb el Lugo per dues temporades, amb una tercera d’opcional. Felipe va ser presentat ahir pel Sabadell a la Nova Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)