Girona

Caicedo no s’hauria de demorar

El futur de Felipe Caicedo s’hauria de desencallar de manera imminent. És la voluntat del jugador, que confia canviar Cornellà-el Prat per Montilivi, i també la de l’Espanyol, que està desitjant alliberar massa salarial i que té la intenció de tenir resolta la sortida de l’equatorià abans de demà, que l’equip de Quique Sánchez Flores torna d’Indonèsia. El Girona, és clar, és l’altra part interessada.

Els contactes entre el jugador i els dos clubs es van accelerar molt durant el cap de setmana. La predisposició hi era per les tres parts, però l’operació no és fàcil. D’entrada, s’havia d’aclarir si la cessió incloïa una opció de compra a final de temporada, i en quines condicions. L’altre punt que ha anat demorant l’entesa és el salari del jugador, d’1,3 milions d’euros nets per temporada, als quals s’afegeix 1 milió anual arran de la compra de tots els drets del jugador el gener del 2016. L’Espanyol necessita marge salarial per fer fitxatges, i el Girona no està disposat a assumir un percentatge molt alt del sou. Amb aquest context, els dos clubs s’han d’acabar d’entendre per repartir-se el pagament. Aquí també hi entraria el jugador, que podria arribar a acceptar una rebaixa del salari. Caicedo té contracte amb l’Espanyol fins al 2019.

Des que l’Espanyol se’n va anar a Indonèsia, Felipe Caicedo s’ha entrenat sol a la ciutat esportiva, tot esperant tancar la sortida del club periquito. Si les negociacions arriben a bon port i el Girona aconsegueix la cessió, l’integrarà de seguida a l’activitat de l’equip, que avui al matí marxa cap a Manchester.

El Girona treballa amb diversos noms per formar la davantera de primera divisió i té altres alternatives al damunt de la taula, però el perfil de l’internacional equatorià, que al setembre farà 29 anys, agrada molt tant a l’àrea esportiva com al tècnic.

LA VOLUNTAT

El davanter confia desencallar de manera imminent la seva sortida de l’Espanyol

PER RESOLDRE-HO

Els dos clubs s’han d’entendre per repartir-se la fitxa, que es podria rebaixar

QÜESTIÓ ECONÒMICA

L’operació no és fàcil perquè el punta té un sou alt que el Girona no vol assumir
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)