2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Líders des del primer dia

2a divisió B. L’entrenador del Sabadell, Toni Seligrat, es desfà en elogis sobre l’aportació de Migue i Felipe Sanchón, i lloa la seva qualitat futbolística i el seu compromís amb els companys

En la idea de confecció de la plantilla del Sabadell, l’àrea esportiva ha pensat a destinar una part molt important dels recursos als jugadors de més de 23 anys. La normativa diu que com a màxim n’hi ha d’haver setze, i el conjunt arlequinat ara mateix en té tretze, amb jugadors molt destacats, com ara Aleix Coch, Marc Martínez, Felipe Sanchón o el central Migue. Al club estan especialment contents amb l’aportació ja des de la pretemporada dels dos últims, els jugadors més veterans de la plantilla i que han assumit un rol de lideratge dins del grup.

“A la segona B, no hi ha cap central millor que Migue, i el mateix passa amb Felipe Sanchón. Però més enllà de la seva qualitat futbolística, que és altíssima, el que més aporten és compromís i exemple per als companys. Són uns referents i tots, incloent-hi el cos tècnic, aprenem d’ells”, va dir ahir Toni Seligrat, molt satisfet amb la plantilla que està formant juntament amb la comissió executiva del club i molt especialment amb Bruno Batlle.

“Penso que no m’he de reivindicar. Tothom ja em coneix, he passat un any difícil amb pocs minuts al Girona però físicament estic en bona forma”, admet Felipe Sanchón, de 35 anys i amb prop de tres-cents partits jugats, que volia fer un pas enrere en la seva carrera per continuar disfrutant. “A l’equip aportaré experiència però també il·lusió, es poden tenir les dues coses més enllà de l’edat que tinguis”, admet Migue, de 37 anys i amb gairebé cinc-cents partits.

La tònica de la plantilla del Sabadell és alimentar aquesta base de setze jugadors de més de 23 anys. “Per deixar la segona B necessites tenir bons jugadors i aquests són molt cars. Per tant, hem de centrar els recursos en jugadors de gran qualitat i experimentats encara que siguin pocs”, diu Seligrat, que confia en l’aportació dels jugadors més veterans. “En el futbol actual, un jugador veterà físicament està millor que un de jove i, a més, té aquell plus de l’experiència.”

LES REACCIONS

En el futbol actual, un jugador veterà físicament està igual o millor que un de jove i, a més, té aquell plus de l’experiència
A la segona B no hi ha cap central millor que Migue ni cap davanter millor que Felipe Sanchón
Toni Seligrat
entrenador del sabadell
Espero que em jutgin pel meu rendiment al terreny de joc i no pas per la meva edat
Migue González
central del sabadell
No m’he de reivindicar. Vaig jugar poc l’any passat però físicament estic bé
Felipe Sanchón
davanter del sabadell

Dubtes sobre la continuïtat de Gai Assulin

En el cop de timó amb l’arribada d’Esteve Calzada a la propietat del Sabadell, la situació de Gai Assulin estava plena d’incògnites. D’entrada, no es confiava gaire en la seva continuïtat, en part per la lesió al genoll que encara arrossega del curs passat. Tot plegat, però, ha canviat. “Fa dos dies el doctor Cugat ens va dir que podríem comptar amb Gai Assulin en un bon nombre de partits”, va admetre Toni Seligrat. Amb tot, el Sabadell no vol fer volar coloms ja que ha de filar molt prim a l’hora de gastar cada fitxa que no sigui de sub-23 (en queden tres per omplir).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)