Girona

Girona

Pretemporada

El Girona cau contra el Huddersfield (1-0)

A porta tancada. Els gironins van perdre per la mínima el primer amistós contra el conjunt de la Premier

El Girona continua posant-se en plena forma amb vista a l’inici de la lliga aprofitant l’estada que està fent a Manchester. El conjunt dirigit per Pablo Machín fa dies que encadena dobles sessions d’entrenament, però ahir va trencar la rutina enfrontant-se en un duel amistós amb el Huddersfield Town, un equip que acaba d’ascendir a la Premier League. Els gironins van caure per la mínima (1-0) a les instal·lacions del mateix Huddersfield en un matx programat a porta tancada i en què Machín va poder veure en acció els seus jugadors, que en aquest punt de la pretemporada encara noten el pes de la càrrega física inicial a les cames –l’autor de l’únic gol de l’enfrontament va ser el davanter Kasey Palmer.

Teòricament, alguns dels futbolistes que estan pendents d’acabar al Girona procedents del Manchester City es van desplaçar a jugar l’amistós, i és que, per les xarxes socials de perfils vinculats amb el Huddersfield es van publicar unes fotografies de grup en les quals hi apareixien Kiko Olivas, Bounou, Portu, Eloi Amagat, Pere Pons i Pablo Maffeo, aquest últim, un dels jugadors dels quals encara no hi ha confirmació oficial del seu fitxatge en qualitat de cedit pels citizens.

Stuani, un més

Ahir al vespre, la darrera incorporació del Girona, el davanter uruguaià Cristhian Stuani va arribar a la concentració de l’equip a les instal·lacions del Manchester City procedent de Barcelona. Està previst que l’exdavanter del Middlesbrough s’entreni avui amb els seus nous companys, que seguiran amb les sessions d’entrenament fins dimarts, dia en què jugaran un altre partit amistós, en aquest cas, contra el Nottingham Forest.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)