Barça B

Alfaro es lesiona just abans de començar l’estada a Navata

Barça B. L’extrem andalús té un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret i estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa

El Barça B va iniciar ahir la seva estada de pretemporada a Navata amb una mala notícia, la lesió de l’extrem Jesús Alfaro. L’atacant andalús, clau en els esquemes de Gerard López la temporada passada, va fer-se un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret durant l’entrenament del passat divendres a la tarda. Ahir se li van fer les proves mèdiques i es va confirmar l’abast de la lesió, que el tindrà de baixa entre quatre i cinc setmanes. Serà molt complicat, doncs, que el futbolista blaugrana arribi a temps per al debut de lliga, el cap de setmana del 20 d’agost al Nuevo José Zorrilla de Valladolid. Tot i això, Alfaro està ha viatjat a les instal·lacions de Torremirona on hi estarà una setmana amb la resta de companys i iniciarà el seu procés de recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)