2a divisió A

Una estrena amb victòria

Reus. Els sis fitxatges van debutar en un duel resolt amb un gol de Querol

ASCÓ 0 REUS 1

ASCÓ:Sergio López, Héctor, Socías, Bertomeu, Artur, Marc, Riki, Rodríguez, Sergio, Tomàs, Sergi Moreno.També van jugar:Josep Ramon, Osado, Sergi Andreu, Cheikh, Eric Roda, Peke, Guiu, Enric Bernat, Jani i Aitor.REUS:Édgar, Campins, Olmo, Julve, Àlex Menéndez, Tito, Marcel, Jordi Oribe, Querol, Édgar i Fran Carbia.També van jugar:Roberto Santamaría, Miramon, Pablo Íñiguez, Modest, Migue Garcia, Xavi Jaime, Gus Ledes, David Haro, Borja, Máyor i Ricardo Vaz.GOLS:0-1 (10’) Querol.ÀRBITRE:Navarro García.

El segon curs del Reus a segona ja està en marxa i, després de l’estada a Rialp (Pallars Sobirà), ahir va jugar el primer amistós de preparació en el que va ser el debut de López Garai a la banqueta. El partit, que va servir per veure el debut de les sis incorporacions i alguns jugadors del planter, va acabar amb victòria per la mínima sobre l’Ascó amb un gol de Querol just a l’inici del matx.

Pel que fa al partit, els roig-i-negres van saber imposar la seva superioritat i el seu millor estat físic –fa una setmana més que s’entrenen que els de la Ribera d’Ebre–, i a sobre es van avançar en gairebé la primera arribada, en un potent xut de Querol (10’) després d’una bona combinació amb Oribe. Després del gol, el mateix Oribe, Marcel i Carbia van tenir possibilitats d’ampliar l’avantatge, i, per la seva banda, els locals ho van provar en un contraatac en què Édgar va guanyar la partida a Sergi Moreno. En la segona part va continuar el domini reusenc, però el marcador ja no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)