Girona

futbol

girona

Farid Boulaya, a la llista

Amb interrogant. El Girona valora la incorporació del mitjapunta del Bastia, però té dubtes sobre l’estat del seu genoll operat. El jugador va destacar en la segona divisió francesa

El Girona està valorant la incorporació del mitjapunta Farid Boulaya (Bastia). El diari L’Équipe donava per fet que el jugador firmarà un contracte per tres temporades si supera la revisió mèdica. I, de fet, aquest és el punt fonamental, perquè el mitjapunta francès ha tingut molts problemes al genoll. Va ser operat dels lligaments encreuats l’abril de l’any passat, i més endavant va rebre també del menisc. El Girona considera que, si Boulaya està en bones condicions, pot ser una incorporació molt benvinguda per a l’equip de Pablo Machín, però té dubtes sobre el seu estat físic.

Boulaya, de 24 anys, va destacar molt la temporada 2015/16 en la segona francesa (32 partits, 2.164 minuts i 7 gols), amb el Clermont. El Bastia el va fitxar l’estiu del 2016, pagant un traspàs de 250.000 euros, i li va firmar un contracte fins a l’estiu del 2020. En tota la temporada passada, però, només va jugar 17 minuts repartits en dos partits a primera, amb el Bastia –l’últim, l’11 de març–, i 229 amb el filial del conjunt cors.

Amb el descens del Bastia a segona divisió, el Girona ha vist l’oportunitat d’endur-se un jugador que, si supera les lesions, té molt marge de creixement. El club de Montilivi ha d’acabar decidir si fa el pas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)