Girona

futbol

girona

Vivi tanca una etapa

Comiat. El migcampista bescanoní rescindeix el contracte amb el Girona després de tota una vida al club i jugarà les dues pròximes temporades amb l’UCAM Múrcia, de segona divisió B

Albert Vivancos va rescindir ahir el contracte que l’unia amb el club de la seva vida, el Girona, i jugarà les dues pròximes temporades amb l’UCAM Múrcia, de segona divisió B. El migcampista bescanoní, de 23 anys, tanca així una llarga etapa al club de Montilivi, en el qual va passar per totes les categories inferiors –va formar part d’una de les fornades més fructíferes al costat d’altres jugadors destacats com Pere Pons, Carles Mas o Sebas Coris– abans de jugar també al filial i de debutar a segona A (va jugar-hi un partit en la temporada 2013/14 i un altre en la 2015/16). Vivi, que aquest curs ja no computarà com a jugador amb fitxa sub-23 –sempre un afegit molt benvingut per a qualsevol club–, iniciarà una nova aventura en solitari lluny de Montilivi després de no haver entrat en els plans de Pablo Machín en la nova etapa del Girona a primera divisió.

S’ha de buscar la vida

Sense lloc en el primer equip, en les últimes temporades el migcampista ha anat encadenant diverses cessions en clubs de segona B com l’Hospitalet (2014/15), l’Hèrcules (2015/16) o el Llagostera (2016/17), sempre amb l’objectiu d’acumular minuts per no tallar la seva progressió. Pel que fa a l’últim curs, Vivi va disputar un total de 1.715 minuts en 22 partits amb el Llagostera, en què va oferir un bon rendiment a la sala de màquines. Ara el mig intentarà continuar progressant a l’UCAM Múrcia, que acaba de baixar a segona B, un equip on es retrobarà amb vells coneguts com Marc Fernández, Germán Parreño o Kitoko i que és dirigit pel català Lluís Planagumà. En principi l’objectiu del conjunt murcià hauria de ser intentar recuperar la categoria de plata a curt termini.

Pendents de Kiko Olivas

Amb la marxa de Vivi el Girona va tancar un dels últims interrogants que faltaven resoldre pel que fa a les sortides. Abans havien rescindit el contracte René Román (Almeria), Cristian Herrera (Lugo) i el jove porter David Oliveros (Lleida), mentre que Fran Sandaza (Al-Ahli), Sebas Coris (Osasuna) i Rubén Alcaraz (Almeria) han marxat en forma de cessió. D’aquesta manera, el Girona ara està principalment centrat a resoldre el futur de Kiko Olivas, amb contracte en vigor però sense lloc en l’equip a primera divisió. El central nascut a Antequera ha acompanyat l’expedició gironina en l’estada a Manchester en espera de desencallar la seva sortida –té diferents pretendents de segona A al darrere.

CANVI DE RUMB

Després de les cessions a l’Hospi, l’Hèrcules i el Llagostera, Vivi inicia un nou camí
Al club des de benjamí, el migcampista va jugar al filial i va debutar a segona A
23
anys
té Vivi, que aquesta temporada ja no computarà com a jugador amb fitxa sub-23
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)