Girona

Txiki, a l’estadi amb Cárcel i Geli

El president del Girona, Delfí Geli, i el director esportiu, Quique Cárcel, no van arribar a Nottingham juntament amb la plantilla i el cos tècnic, que ho van fer en autocar, però sí que van ser a l’estadi. I hi van arribar molt ben acompanyats, perquè van veure el partit des de la zona noble del City Ground al costat del director esportiu del Manchester City, Txiki Begiristain. A la llotja, al seu costat, també hi havia Helena San José, cap d’operacions del Girona. La presència a Manchester de Delfí Geli i Quique Cárcel i el contacte amb els màxims responsables del City hauria de ser un factor favorable per mirar de desencallar l’acord que dibuixi el nou marc de relacions al més alt nivell entre tots dos clubs.

Sense els jugadors

Com era previsible, la plantilla del Girona es va desplaçar des de Manchester fins a Nottingham sense els jugadors que han de competir amb l’equip de Pablo Machín com a cedits pel City. Pablo Maffeo, Douglas Luiz, Aleix Garcia i Marlos Moreno continuen sense fer ni una aparició pública amb el conjunt blanc-i-vermell, pendents que s’anunciï de manera oficial la seva arribada. Tot depèn de la relació entre els clubs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)