Barça B

Un ‘overbooking’ a resoldre

Barça B. El fet que el club no hagi configurat finalment un tercer filial per fer lloc als més joves i a alguns fitxatges ha fet que Gerard López estigui treballant a hores d’ara amb 34 futbolistes

El Barça B està fent l’estada de pretemporada a Navata amb una plantilla amplíssima. Amb la incorporació d’ahir als entrenaments de Guillemenot i Lee, i l’arribada del darrer fitxatge, Trápaga, Gerard López té a les seves ordres 34 futbolistes, una situació que condiciona i que el tècnic espera anar solucionant amb el pas dels dies. El club s’havia preparat per a l’escenari de tenir dos filials, el Barça B a segona A i un altre a segona B, però aquesta opció no va tirar endavant, ja que no es va posar d’acord amb cap altra entitat a temps, i ara ha de buscar sortida a una part molt gran dels jugadors amb contracte.

“La plantilla és llarga per a les necessitats del club. Va haver-hi decisions que es van prendre abans de saber si pujaríem i tindríem un altre filial, ja que ens vam cobrir per si havíem de competir amb dues plantilles, i això a la llarga ha sigut un hàndicap”, va explicar en l’arrencada de l’estada a Torremirona Gerard López, que tot i això diu que ja ho havia previst: “Aquesta situació condiciona l’inici de la pretemporada, però amb l’equip tècnic ja ens havíem preparat per fer entrenaments de qualitat igualment.” L’entrenador granollerí, en tot cas, espera que el capítol de les sortides es vagi resolent en els pròxims quinze dies. I és que encara ha d’arribar algun reforç més. Gerard, en tot cas, vol poder preparar el primer partit de lliga contra el Valladolid –19 o 20 d’agost– amb el bloc definit: “Deu dies abans que comenci la lliga m’agradaria tenir la plantilla tancada, perquè la setmana del 15 al 20 d’agost serà la de preparació del primer partit.”

LES FRASES

Vam cobrir-nos per si havíem de fer dues plantilles i, a la llarga, ha sigut un hàndicap. En tot cas, ens vam preparar per entrenar amb aquesta situació
M’agradaria tenir la plantilla tancada a mig agost per preparar el primer partit de lliga
Gerard López
entrenador del barça b

Tres efectius més a Navata

Gerard López disposa des d’ahir de tres jugadors més en la concentració que està fent l’equip a Torremirona, ja que el darrer fitxatge, el lateral dret José Luis Trápaga, va incorporar-se als entrenaments de pretemporada. També ho van fer Lee i Guillemenot, que tenien permís del club fins ahir per buscar una sortida que els permeti tenir més protagonisme.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)