Girona

Boulaya debuta en punta amb una versió apagada

“La meva posició preferida és la de migcampista ofensiu, ja sigui per la dreta o per l’esquerra.” Farid Boulaya explicava en una entrevista difosa pel Girona que havia parlat amb Machín i que li havia explicat les seves preferències. El tècnic el va fer debutar ahir, només començar la segona part, però en una posició més centrada i avançada. L’exjugador del Bastia va debutar amb la samarreta del Girona formant una mena de tàndem ofensiu amb un altre mitjapunta, Portu, i sense cap altra referència. Boulaya va tenir poca participació, i quan va rebre la pilota no va estar fi. Va provar de posar-hi pausa i buscar accions de qualitat tècnica, però li van sortir malament. És probable que l’estat de forma no fos encara el més òptim per rendir a un bon nivell.

A més de Boulaya, també va debutar ahir el porter José Aurelio Suárez, que va jugar tota la primera meitat, abans de ser substituït per Gorka Iraizoz. Dimarts ja havien debutat el porter navarrès, el central Bernardo Espinosa i el davanter Cristhian Stuani.

Ni Planas ni Juanpe

Carles Planas, que ja no va ni viatjar dimarts a Nottingham, va ser ahir a Oldham, però tampoc va jugar, per culpa d’una lesió muscular que el manté inactiu. Tampoc han jugat cap dels dos partits el central Juanpe Ramírez ni el jove carriler del Peralada Sergi Álamo.

ELS REFORÇOS

Amb el francès i Suárez, s’han estrenat cinc fitxatges; falta Planas, lesionat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)