Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Espero tenir-ne més per al pròxim partit”

Les primeres declaracions de la temporada de Pablo Machín van ser a la gespa de l’Oldham, un cop acabat el partit. “Ara les valoracions són més aviat de l’aspecte físic. Es tracta d’agafar ritme de partit, i queda molt. El resultat és el menys important”, va explicar el tècnic, que va lamentar les absències per lesió de Juanpe i especialment Carles Planas, que està perdent oportunitats d’adaptar-se a un nou sistema de joc. Per absències, però, destaquen les dels jugadors que estan pendents de ser anunciats com a reforços via Manchester City. “Jo crec que en podem tenir, com tots espereu i sabeu. Esperem que per al proper partit els tinguem”, va dir el tècnic, sense ser explícit sobre els jugadors. “Els entrenadors sempre estem a l’expectativa de futbolistes que ens millorin, i ara hem de ser realistes i necessitem millores per ser competitius a primera. No enganyem ningú.”

Machín va destacar la predisposició del grup, especialment la dels fitxatges a l’hora d’adaptar-se a un sistema que manté fix. “L’intel·ligent és continuar amb el sistema que ens ha portat aquí, però no tancar-nos només aquí. La competició ens determinarà si podem seguir fent el mateix. Sempre hem treballat alternatives.”

A PRIMERA

“Ara hem de ser realistes, i necessitem millores per ser competitius”

EL SISTEMA

“L’intel·ligent és continuar amb el que ens ha dut aquí, però no tancar-nos-hi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)