Nàstic

Nàstic

Mercat

Álvaro Bustos, el vuitè reforç

Nàstic. El club grana tanca el fitxatge de l’extrem de 22 anys, que prové de l’Sporting i que ha signat per quatre temporades

El Nàstic va tancar ahir el vuitè fitxatge de l’estiu. Es tracta del jove extrem esquerre Álvaro Bustos, que ha tancat una llarga etapa formativa a l’Sporting de Gijón, club de la seva ciutat, i que la temporada passada va debutar a segona A gràcies a la cessió al Mirandés. Desvinculat del club asturià, Bustos, de 22 anys, ha signat un contracte de quatre cursos amb el Nàstic. Extrem esquerre amb velocitat i tècnica individual, va coincidir amb Maikel Mesa la temporada passada al Mirandés, amb el qual va acumular molts partits amb Carlos Terrazas. Després, però, va perdre pes amb el seguit de canvis que hi va haver a la banqueta. Bustos, que va jugar un partit de copa amb el primer equip de l’Sporting, també va compartir vestidor amb Juan Muñiz en el planter asturià.

Javi Jiménez, a prop

Per completar la plantilla, el Nàstic busca un davanter, sobretot si Ike Uche, amb permís per buscar-se equip, acaba trobant una sortida; un mig centre, amb el retorn de Luismi (Valladolid) com a objectiu principal, i un lateral esquerre per suplir la imminent sortida de Mossa. Té avançades les negociacions amb Javi Jiménez (Atlético Malagueño).

Álvaro Bustos
Lloc i data de naixement:
Gijón, 26-6-1995 (22 anys)
Demarcació:
Extrem esquerre
TRAJECTÒRIA
2012/13
Sporting B 21 p.
2013/14
Sporting B 16 p.
2014/15
Sporting B 12 p.
2015/16
Sporting B 28 p.
2016/17
Mirandés 26 p. i 2 g.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)