Nàstic

Futbol

Pretemporada

Mana la categoria i la classe

Amistós. El Nàstic supera amb claredat l’Olot (0-5), que es va desfer en els minuts finals, i manté les bones sensacions que va ensenyar contra el Vila-real

olot 0 nàstic 5

OLOT:Ginard, Blázquez, Jose, Barnils, Bigas, Roger Vidal, Hèctor Simón, Masó, Nacho Pérez, Dembo i Marc Mas.Segona part:Moha, Ferru, Micaló, Aspar, Arumí, Barnils (Masó, 70’), Pujadas, Pedro, Alfredo, Uri Santos i Toril.NÀSTIC DE TARRAGONA:Dimitrievski, Kakabadze, Suzuki, Perone, Abraham, Xavi Molina, Tejera (Djetei, 31’), Maikel Mesa, Omar, Juan Delgado i Stephane Emanà.Segona part:Perales, Djetei (Brugui, 76’), Roger, Carlos Blanco, Pol, Ivan, Zahibo, Sandro, Carlos Garcia, Rayco i Manu Barreiro.GOLS:0-1 (10’) Stephane Emanà. 0-2 (77’) Brugui. 0-3 (82’) Barreiro. 0-4 (84’) Ivan. 0-5 (90’) Barreiro.ÀRBITRE:Moreno Villaecija.T.G.:al local Uri Santos; i al visitant Zahibo.PÚBLIC:692 espectadors. Tota la recaptació es va destinar a Càritas.

El Nàstic continua demostrant un gran nivell en aquesta pretemporada. Després de guanyar al Vila-real (2-0) en el primer partit, ahir va demostrar que l’estada a la Vall d’en Bas li ha anat d’allò més bé i va superar amb suficiència un Olot (0-5) que va mostrar més claredat d’idees que encert en l’execució. Tant Lluís Carreras com Martín Posse van poder treure més conclusions en la primera que en la segona part, i és que tots dos van apostar per un onze inicial força titular.

Després d’un inici frenètic amb una ocasió a cada porteria que ni Maikel Mesa ni Hèctor Simon van poder convertir en gol, el Nàstic, amb Xavi Molina fent de pivot en un 4-3-3, va prendre el domini del partit. Tejera, treballant entre línies, es va convertir en un malson per a l’Olot. Maikel Mesa, arribant de segona línia, i Omar, anant a rebre el mig des de l’extrem, van acabar de marejar la defensa local. La superioritat es va transformar en el 0-1, en una deixada de cap de Maikel Mesa que Emanà, a la mitja volta, va clavar a l’escaire (10’).

L’Olot no es va deixar intimidar. Tot i tenir molts problemes amb el 4-4-2 amb rombe que va utilitzar el Nàstic en defensa, va intentar robar la possessió als tarragonins, i quan ho va aconseguir va generar perill a través de Nacho Pérez i Marc Mas, que van estar molt actius però erràtics en la definició de cara a gol.

Un banc de proves

La segona part va ser diferent. D’una banda, Martín Posse va donar descans a tothom i va alinear molts juvenils i dos jugadors a prova, com el porter Moha i Pujadas. I a l’altra banda, Carreras va apostar per un onze amb molts jugadors de la Pobla. Va ser una part per fer més proves que altra cosa. Qui més va brillar va ser Pol Valentín, que com a carriler primer, i com a lateral després, va ser un autèntic punyal. La intensitat va baixar, però la duresa va créixer i va haver-hi més d’una trompada fora de lloc. Ja en l’últim quart d’hora l’Olot, desordenat i clarament superat, es va desfer i el Nàstic ho va aprofitar per establir una golejada. Barreiro, amb dos gols, Brugui i Ivan, pràcticament tots a plaer davant la mirada de la jove defensa olotina, van situar la maneta final en el marcador.