Nàstic

Nàstic

Pretemporada

La marxa de Mossa constata el canvi de cicle a Tarragona

Nàstic. El club oficialitza el traspàs del lateral a l’Oviedo, i amb l’adeu sumat als de Valentín, Reina, Giner i Manolo Martínez ja només queden dos jugadors del bloc que va pujar el 2015

Després de dies d’espera, el serial de Mossa s’ha acabat. El Nàstic va lligar diumenge un relleu per al lateral valencià –Javi Jiménez– i va anunciar ahir el seu traspàs a l’Oviedo. El defensa del Puig, que ha signat per dues temporades amb el club asturià, deixarà l’entitat tarragonina després de tres temporades en què ha estat protagonista: ha jugat 117 partits amb la samarreta del Nàstic, entre els quals hi ha les dues promocions d’ascens seguides que va disputar l’equip: la del 2015 a segona, que va acabar amb èxit, i la del 2016 a primera divisió, amb un desenllaç negatiu.

Amb l’adeu de Mossa, queda del tot constatat el canvi de cicle que es viu a Tarragona. D’aquella plantilla que el maig del 2015 va aconseguir l’ascens a segona divisió ja només hi queden dos futbolistes: Xavi Molina i Jean Luc. La resta de membres ja no hi són, començant pel timoner, Vicente Moreno, que va abandonar el club l’hivern passat, en plena crisi de resultats. Entre les dotze baixes que hi ha hagut al Nàstic en aquesta finestra de mercat, n’hi ha cinc de jugadors que formaven part d’aquell bloc, comptant el mateix Mossa. És el cas de Gerard Valentín, que va marxar al Dépor –un traspàs que, com el de Mossa, ha deixat calés–; Manolo Reina, que se’n va anar al Mallorca; Ferran Giner, que va acabar contracte i no va renovar; i Manolo Martínez, que va retirar-se però que continua vinculat al club grana des del cos tècnic.

Una temporada difícil

La baixa de Mossa i la de Manolo Reina comparteixen un tret comú: tots dos jugadors van demanar al Nàstic poder marxar. Volien canviar d’aires perquè la darrera campanya, en què l’equip va salvar-se a última hora, els va carregar molt. “Per sort, la temporada va acabar bé, però va ser complicada i jo anava pensant que s’havia acabat un cicle”, va dir Reina el dia que va acomiadar-se del Nàstic, unes paraules molt similars a les que va expressar Mossa quan va fer públic el seu desig de marxar de Tarragona: “És una decisió molt meditada, fa tres anys que estic aquí i l’últim ha estat de desgast.”

REPRESENTANTS

De la plantilla de l’últim ascens, ara ja només hi queden Xavi Molina i Jean Luc
Continuen
Xavi Molina
Jean Luc
Baixes 2017
Mossa
Oviedo
Gerard Valentín
Deportivo
Manolo Reina
Mallorca
Ferran Giner
Sense equip
Manolo Martínez
Retirat
Baixes 2016
Xisco Campos
Ponferradina
Pablo Marí
Girona
Rocha
Houston Dynamo
Rayco
Ponferradina
Marcos
Kitchee
Tomeu Nadal
Mallorca
Xisco Muñoz
Retirat
Luismi
Alcoià
Baixes 2015
Cristóbal
Cultural Leonesa
Lago Júnior
Mirandés
Azkorra
Múrcia
Marc Martínez
Lleida
Sergio Rodríguez
Alcorcón
Pol Bueso
UCAM Múrcia * Al costat del nom del jugador, el club al qual va marxar quan va rescindir del Nàstic, no l’equip en el qual està militant actualment.

RECOMPENSATS

El Nàstic ha cobrat un traspàs al Deportivo per Valentín, i a l’Oviedo, per Mossa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)