2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Yhoan Andzouana, fitxat

2a divisió B. El Peralada confirma el fitxatge del jove extrem congolès, que arriba del filial del Mònaco per aportar velocitat i desequilibri a l’atac

Yhoan Andzouana ja és oficialment nou jugador del Peralada. Després de negociar aquests dies la seva incorporació, el Girona va poder tancar ahir l’acord amb el jugador, que va poder gaudir d’un entrenament matinal amb el primer equip a les ordres de Pablo Machín.

L’extrem congolès de 21 anys, que té la nacionalitat francesa, arriba després d’haver jugat les últimes temporades amb el filial del Mònaco (en total va disputar-hi 56 partits i va fer un gol), i fins i tot va gaudir de l’experiència de jugar un partit de copa amb el primer equip contra el PSG, que va acabar amb una clara derrota del Mònaco (5-0).

El Peralada ja fa dies que ha pogut gaudir de la seva presència a l’espera que el fitxatge es fes oficial. Des del primer dia, l’extrem internacional per la selecció del Congo sub-23 ha meravellat per la seva capacitat de desequilibri. Ràpid i amb molta habilitat en el driblatge, Andzouana arriba per convertir-se en un punyal per la banda. En el partit de dissabte contra el Barça B, Andzouana ja va disputar els primers 45 minuts.

Punt i a part en el mercat

Amb l’arribada de Yhoan Andzouana el Peralada ja ha incorporat vuit cares noves que permetran fer un salt de qualitat a l’equip. Amb aquests fitxatges, la direcció esportiva del Girona ja es dona per satisfeta, i dona per tancat el capítol de fitxatges, a l’espera de prendre una decisió sobre els jugadors de la base del Girona que estan fent la pretemporada amb el conjunt xampanyer.

Aquesta situació, però, canviarà, i és que el Peralada encara preveu que hi hagi alguna sortida més entre els jugadors que a hores d’ara formen part de l’equip. On segur que hi haurà d’haver algun retoc és a la porteria, ja que si es compta amb José Aurélio Suárez per ocupar la porteria no hi queda lloc per als dos porters de la temporada passada (Gianni i Richi) i hi haurà d’haver com a mínim una sortida. L’altre interrogant principal és a l’eix de la defensa, on Albert Estellés continua entrenant-se amb l’equip sense que el club hagi pres una decisió definitiva sobre la seva continuïtat.

Continuen (13):
Gianni*, Richi*, Pablo Carbonell, Vallho, Estellés*, Jorge Sureda, Boniquet, Víctor Alonso, Serrano, Javi Sánchez, Coro, Cesc Clotet i Draman Konaré.
Altes (8):
José Suárez (Barça B, Maxi Villa i Andrés Romero (Nacional), Iu Ranera (Leganés B), Kevin Soni (Girondins Bordeus), Èric Montes (Barça juvenil), Bambo Diaby (Sampdoria) i Yhoan Andzouana (Mònaco).
Baixes (7):
Chele i Marc Carbó (Llagostera), Djak Traoré (Recreativo), Nacho Ruiz (Gavà), Pau Ribas, Higón i Ernest Forgas.
Pretemporada (6):
Pol Blay, Èric Torres, Carles Puig, Aleix Arenas i Guillem Rodríguez (Girona juvenil) i Marcel Lizak (Girona C). *Són a la llista de possibles baixes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)