Girona

Futbol

Pretemporada

El Costa Brava, de pagament

Girona-Manchester City. Els abonats i els fans podran comprar avui a partir de les 16 hores les entrades, que tenen un preu de 45 euros (tribuna), 30 (preferent) i 20 (gols)

El Girona va confirmar ahir el que ja era un secret de domini públic, que el Manchester City serà el rival en el trofeu Costa Brava que es disputarà el 15 d’agost a les 18.30 h. L’anunci també va anar acompanyat de la confirmació que el duel no està inclòs en l’abonament de la temporada 2017/18, de manera que tots els aficionats del Girona que vulguin assistir al partit hauran de passar per caixa. Per a tots ells, siguin abonats, fans o públic en general, els preus de les entrades seran de 45 euros a tribuna, 30 a preferent i 20 als gols.

Els abonats i els aficionats que tenen el carnet de Girona Fans sí que tindran el privilegi de poder adquirir l’entrada abans que la resta d’aficionats. A partir d’aquesta tarda, a les 16 h, aquests aficionats ja podran adquirir les entrades, tant a les oficines del club a Montilivi com a través del web del club. Cada abonat o fan podrà comprar com a màxim dues entrades amb el seu carnet. Si encara queden entrades disponibles, la resta d’aficionats podran comprar l’entrada a partir del divendres a les 18 h, també a les oficines o en línia.

Un dels interrogants que hi ha per resoldre, i que farà variar la quantitat d’entrades disponibles, és saber si les obres de les noves graderies ja estaran acabades. En el cas del gol nord tot indica que sí, però la nova grada de preferent, on s’han de col·locar els inclinòmetres, genera més dubtes.

ABONATS I FANS

Cada carnet dona dret a un màxim de dues entrades, de la zona del camp que sigui

LA RESTA

Si encara queden entrades, el club les posarà a la venda divendres a les 18 h

LA PREFERENT

La nova grada no és segur que estigui llesta i pot condicionar la venda d’entrades

El City farà una estada de quatre dies a Girona

Si hi havia algun dubte de com es prendria el City el trofeu Costa Brava, va quedar resolt ahir, i és que l’equip de Pep Guardiola no només es desplaçarà a Girona per disputar el partit, sinó que hi farà una estada de quatre dies (encara no ha confirmat el lloc on es concentrarà).

D’aquesta manera, tal com va comentar el director esportiu, Txiki Begiristain, “Guardiola tindrà l’oportunitat de treballar amb tota la plantilla, una cosa que no ha pogut fer aquest estiu perquè hi ha molts jugadors que han estat amb les seves seleccions”. Per tant, els cityzens es presentaran amb tot a Montilivi, sense amagar les seves estrelles. Per això, Txiki va assegurar que “a Montilivi s’hi viurà un gran espectacle per posar fi a la preparació del Girona per a la lliga”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)