Reus

Centrats en l’atac

Reus. Aritz López Garai té la plantilla força avançada i la principal prioritat és incorporar un davanter que aporti més gol a l’equip

El Reus ja ha enfilat el segon tram de la pretemporada i té els deures força encarrilats quant a configuració del bloc, ja que Aritz López Garai disposa a hores d’ara de 20 futbolistes. Amb la plantilla embastada, amb tot, ha arribat el moment de filar prim i acabar d’apuntalar aquells aspectes que cal millorar amb més urgència. La gran prioritat és reforçar l’atac, que és la zona on l’equip roig-i-negre té menys efectius. La direcció esportiva del club espera lligar la incorporació d’un ariet amb capacitat golejadora. No és una tasca fàcil, ja que, tal com va admetre el president fa uns dies, “el Reus no pot permetre’s desemborsar 600.000 euros per a un davanter top de la categoria.” Tot i que és d’hora per treure cap conclusió, ja que tan sols s’han jugat tres amistosos i dos han estat contra equips de primera –el Vila-real i l’Athletic–, al bloc li costa materialitzar les ocasions que genera. Així, de moment tan sols ha marcat un gol, un aspecte que es pretén millorar amb l’arribada de l’ariet que hauria de competir amb Máyor i Edgar Hernández i cobrir la baixa de Chrisantus, la gran aposta ofensiva del mercat d’estiu passat, que va tenir un rendiment molt decebedor.

Avui toca amistós

Després d’haver-se enfrontat fins ara a l’Ascó (victòria 0-1), al Vila-real (derrota 0-1) i a l’Athletic (derrota 3-0), el Reus té aquesta tarda, a les sis, el quart test de la pretemporada contra el Cornellà, un rival de segona B. Val a dir, això sí, que aquest partit no el podran veure els aficionats, ja que serà a porta tancada. El matx serà d’entrenament i es disputarà al camp annex a l’estadi. Després d’aquest enfrontament, el següent amistós serà la visita al camp del València Mestalla de dissabte.

PORTERS (2)
Èdgar Badia Roberto Santamaría
DEFENSES (6)
Joan Campins (lateral dret)
Jesús Olmo (central) Pichu Atienza (central) Pablo Íñiguez (central)
Migue García (lat. esquerre) Menéndez (lat. esquerre)
MIGCAMPISTES (7)
Gus Ledes (mig centre) Tito (mig centre) Àlex Carbonell (mig centre) Borja Fernández (mig centre)
Miramón (mitjapunta) Ricardo Vaz (mitjapunta) Vítor (mitjapunta)
ATACANTS (5)
David Querol (extrem) Fran Carbia (extrem) David Haro (extrem)
Máyor (davanter centre) Edgar Hernández (dav. centre)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)