Girona

Una joia de 14 milions

Douglas Luiz està cridat a ser una de les estrelles del Girona en l’estrena a la primera divisió. El jove futbolista brasiler (19 anys) va ser fitxat recentment pel Manchester City a canvi d’uns 14 milions d’euros procedent del Vasco de Gama, on el mitjapunta havia meravellat amb les seves actuacions fins al punt que és considerat una de les grans promeses del futbol carioca. És per això que el City va decidir apostar fort per Douglas Luiz –li va firmar un contracte de cinc temporades passant al davant d’altres clubs potents d’Europa–, un jugador encara verd per fer-se un lloc en l’equip dirigit per Pep Guardiola i que amb la cessió al Girona intentarà fer un pas endavant en la seva carrera esportiva. Habitual en les convocatòries de la selecció brasilera sub-20, el talentós futbolista intentarà aportar ara la seva màgia a Montilivi amb l’objectiu de fer una bona temporada a primera divisió que li permeti convèncer el cos tècnic citizen amb vista al curs vinent.

Nascut a Rio de Janeiro, Douglas Luiz destaca per la seva gran qualitat tècnica amb la pilota als peus. Descarat en atac i amb bon dribling, el futbolista brasiler també té una bona velocitat d’arrencada i no dubta a encarar la porteria rival si en té ocasió, a més de tenir una especial habilitat per veure les desmarcades dels seus companys d’equip.

S’ho haurà de guanyar

D’una qualitat indubtable, ara el jugador carioca haurà de convèncer Pablo Machín, un entrenador que valora molt la implicació dels futbolistes quan l’equip no té la possessió de la pilota. Pel que fa a la competència dins la plantilla gironina, Douglas Luiz en principi es disputarà el lloc amb homes importants de la temporada passada com ara Portu o Borja García, a més del recent fitxat Farid Boulaya, que també pot actuar enganxat a la banda.

LA FITXA

Douglas Luiz Soares de Paulo
Rio de Janeiro (Brasil), 19-05-1998 (19 anys) Migcampista Alçada: 1,76 metres Pes: 64 kg
TRAJECTÒRIA
15/16
Vasco de Gama (2a) 15 p. 2 g.
16/17
Vasco de Gama (1a) 24 p. 5 g.
17/18
Girona (1a) ?
Habitual en les convocatòries de la selecció sub-20 del Brasil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)