2a divisió FEF

Experiència d’or per créixer

2a divisió B. Cesc Clotet va demostrar, en el Peralada-Barça B, que està en plena forma i que pot ser una peça clau en la categoria després d’arrencar a ritme de primera divisió amb el Girona

Cesc Clotet està vivint una pretemporada molt moguda, però que difícilment oblidarà mai. A causa de la falta d’actius, especialment a la zona ofensiva, que ha tingut el Girona fins ara, Pablo Machín el va citar per fer el primer entrenament i l’estada a Peralada. El premi gros per a l’egarenc, però, va arribar quan se li va donar l’oportunitat de viatjar a Manchester amb el Girona, on ha participat en tots els partits. “No m’esperava anar-hi i és una gran experiència poder respirar futbol les 24 hores del dia. És un altre nivell, però t’hi acostumes, i al final ho he pogut aprofitar per aprendre molt del tècnic i dels grans jugadors que té el Girona”, valora el jove davanter.

Per fer un pas endavant

Cesc Clotet té clar que l’experiència que ha viscut li ha de servir per fer un pas endavant aquesta temporada i de moment ha començat bé, ja que en el primer amistós que va jugar amb el Peralada, dissabte contra el Barça B, va fer un doblet que va donar el triomf als xampanyers. Un inici immillorable per complir un dels seus objectius, i és que el punta espera “recuperar el temps perdut” que va suposar la lesió al genoll que el va tenir apartat del terreny de joc a l’inici del curs passat, i l’objectiu no és altre que mantenir la línia ascendent que el va dur a acabar el curs a un gran nivell.

Aquest curs no serà el seu debut a segona B, i és que ja va poder jugar-hi amb el Sabadell, però només va gaudir de cinc estonetes i no s’hi va poder consolidar. “No vaig tenir l’oportunitat de guanyar-me un lloc i ara amb el Peralada és el moment perfecte per fer-ho i poder-me consolidar com a jugador de segona B; per això espero poder ajudar l’equip amb força gols i assistències que ens ajudin a complir l’objectiu de salvar la categoria”, analitza Clotet.

UN PAS MOLT BREU

5
partits,
cap de titular, va arribar a jugar Cesc Clotet amb el Sabadell a segona B la temporada 2014/15
No m’esperava anar a Manchester amb el Girona i ho he pogut aprofitar per aprendre molt del tècnic i dels jugadors de primer nivell
Vull consolidar-me a segona B amb el Peralada i tant de bo arribi l’oportunitat amb el Girona, però és molt complicat
Cesc Clotet
davanter del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)