Nàstic

Nàstic

Mercat

Carrión, una aposta de futur

Nàstic. El club grana fitxa el lateral esquerre de 19 anys, que arriba procedent del Sevilla C, signa per quatre temporades i sortirà cedit

El Nàstic va tancar ahir una incorporació en clau de futur, la del lateral esquerre Juanmi Carrión, que arriba al club tarragoní procedent del filial del Sevilla i signa per quatre temporades. Val a dir, això sí, que no s’estarà gaire temps a les ordres de Lluís Carreras, ja que el club li buscarà una sortida en forma de cessió a un club de categoria inferior perquè pugui disposar de més minuts i continuï la seva progressió. Carrión, que aquest mes farà 20 anys, ha jugat la darrera temporada al Sevilla C, a tercera divisió, on ha estat un habitual i ha disputat 37 partits de lliga, 36 dels quals com a titular.

Abans de fer el salt al segon filial del club andalús, s’hi havia estat formant cinc temporades, ja que va arribar quan era un jugador infantil i va anar cremant totes les etapes. Amb el juvenil, de fet, la temporada 2015/16 va disputar set partits de la UEFA Youth League. Carrión, que és un lateral amb velocitat i vocació ofensiva, completarà avui l’estada de pretemporada amb el primer equip, abans que se li busqui la sortida en forma de cessió.

LA FITXA

Juan Miguel Carrión
Chiclana (Cadis), 26-08-1997 (19 anys) Lateral esquerre
FORMACIÓ
Sevilla (des d’infantil)
TRAJECTÒRIA
16/17
Sevilla C (3a divisió) 37 partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)