3a divisió FEF

Un gol ho decideix

Torneig d’Històrics. Una diana d’Aliaga va ser suficient perquè el Cerdanyola aconseguís l’accés a les semifinals. El Granollers, en el darrer partit, va tenir possibilitats per classificar-se

granollers 0 júpiter 0

GRANOLLERS:Víctor Colchero, Mur, Luís, Víctor Díaz, Manu Moreno, Héctor, Joel Brey, Carrillo, Cristian (Zyan, 34’), Español (Nil, 26’) i Samu Obeng.JÚPITER:Ivan Fuentes, Mechi (Cifuentes, 8’), Marc Ahufinger (Víctor, 22’) Lobo, Marc González, Rafel (Chiqui, 22’), Òscar, Ao, Remo (Canelada, 22’), Peris i Mora (Diego, 22’).ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:a Español, del Granollers.

júpiter 0 cerdanyola 1

JÚPITER:Uri Llavería, Cifuentes, Marc Ahufinger, Roger Peña, Víctor, Rafel, Chiqui, Canelada, Remo, Diego i Mora.CERDANYOLA:Dani, Édgar, Eric Pujol, Dani Martí, Òscar Peña, Rubén, Pau López, Aliaga, Roger Colominas, Montoro i Demba.GOLS:0-1 (17’) Aliaga.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.:cap.

GRANOLLERS 0 CERDANYOLA 0

GRANOLLERS:Santaló, Mur (Nil, 34’), Víctor Díaz (Samu Obeng, 38’), Fran Fuentes, Marc Garcia, Felipe Sa, Joel Brey (Héctor, 31’), Edu Domingo, Alejandro, Enric Pi i Javi Sánchez.CERDANYOLA:Miguel Ramos, Édgar (Dani Martí, 34’), Alberto, Javi González, Alba, Rubén (Yeray, 39’), Juli, Demba (Pau López, 31’), Roger Colominas (Ivan Méndez, 23’), Didi i Allan.ÀRBITRE:Van Esso Castellet.T.G.:a Felipe Sa i a Alba.

Un gol en el primer partit va ser suficient per donar la classificació al Cerdanyola, que s’enfrontarà al Vilassar en la primera semifinal de dissabte. El Granollers va tenir l’oportunitat de prendre la classificació al conjunt de Toni Carrillo en el darrer partit, però no va aconseguir batre la porteria de Miguel Ramos, que després de desvincular-se del Vilafranca ha trobat un lloc al conjunt vallesà.

Ben puntual va arribar el primer gol de la tarda, quan, en el minut 17, Aliaga va superar Uri Llavería després d’una gran jugada individual. Una diana que acabaria sent definitiva. Deixant de banda el gol, els vallesans van ser lleugerament superiors al Júpiter i haurien pogut ampliar l’avantatge amb una rematada al pal de Roger Colominas. Per la seva banda, el Júpiter va tenir la seva ocasió cinc minuts abans amb una rematada alta de Mora després d’un servei de falta que va agafar despistada la defensa rival.

Així, els de la Verneda van sortir al segon partit amb la necessitat d’aconseguir el triomf. La victòria no va arribar, però sí que es va veure una gran millora en el joc. I és que contra el Granollers, el Júpiter, de primera catalana, va ser superior i només la falta d’encert de cara a gol –un dels grans mals que van condemnar l’equip de la Verneda al descens el curs passat– va impedir el triomf. Ao i Peris van tenir les millors oportunitats del Júpiter.

Després de l’empat, el Granollers necessitava un triomf per prendre la classificació al Cerdanyola, però el gol, tot i provar-ho de totes les maneres, no va arribar. Alejandro va fer anar de bòlit la defensa rival, però les seves jugades van acabar en no res. Primer, Felipe Sa va rematar al cos de Miguel Ramos després d’una gran jugada de l’extrem vallesà (16’), mentre que el mateix Alejandro no va trobar porteria dos minuts després. En el minut 19 Javi Sánchez va rematar desviat i en el 28 un altre cop Alejandro no va trobar porteria i el Cerdanyola en va fer prou amb el gol d’Aliaga contra el Júpiter per classificar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)