Pretemporada

El Nàstic imposa els galons

Golejada. El conjunt grana continua provocant bones sensacions aquesta pretemporada, i ahir va vèncer de manera contundent el Farners

FARNERS 0 NÀSTIC 5

FARNERS:Blanquera, Negre, Pitu Riart, Dani Giménez, Joel Salas, Peracaula, Malang, Fajardo, Roger Parals, Toni Rossell i Xavi Morell.També van jugar:Gabi, Moha, Gerard Gómez, Óscar Parcet, Adrià Salas, Da Costa, Guillem, Lafuente, Muniesa, Riki Solà i Carlos Gómez.NÀSTIC:Perales, Pol Valentín, Carlos Blanco, Roger, Javi Jiménez, Muñiz, Carlos García, Sandro, Rayco, Brugui i Manu Barreiro.També van jugar:Djetei, Álvaro Bustos, Stéphane Emana, Bernabé, Delgado, Zahibo, Kakabadze, Molina, Tete Morente, Suzuki i Abraham.GOLS:0-1 (52’) Carlos García. 0-2 (74’) Stéphane Emana. 0-3 (80’) Stéphane Emana. 0-4 (82’) Juan Delgado, de penal. 0-5 (85’) Juan DelgadoÀRBITRA:Ester Parramon Monerris.T.G.:al visitant Zahibo.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

El Nàstic continua provocant bones sensacions en els amistosos que està jugant aquesta pretemporada i, després de guanyar per 0-5 contra l’Olot divendres passat, ahir va golejar amb el mateix resultat. El conjunt que entrena Lluís Carreras va imposar els galons contra el Farners, un rival de primera catalana, i va acabar etzibant-li també cinc gols. Això sí, en el primer temps els locals van aguantar molt bé l’empenta dels grana, i es va veure un matx equilibrat i no va haver-hi cap gol.

Després de la represa el conjunt tarragoní no va trigar a obrir la llauna. Qui va fer-ho va ser Carlos García (52’), que va sorprendre el porter local amb un xut des de fora de l’àrea. El segon gol va arribar 22 minuts després, quan Stéphane Emana va aprofitar una passada llarga per controlar i definir amb precisió. El 0-2 va acabar d’esperonar el Nàstic i va desbordar el Farners, i a partir de llavors l’equip tarragoní va veure porteria amb facilitat. Així, en el minut 80, un altre cop Stéphane Emana va marcar. Aquest cop, el davanter camerunès va connectar amb el cap una centrada de Kakabadze. Emana no va ser l’únic jugador visitant que va marcar un doblet, ja que després va arribar el torn de Juan Delgado. En el minut 82, l’extrem xilè va fer el 0-4 aprofitant una pena màxima, i tres minuts després va reblar el clau amb el 0-5 definitiu, aprofitant una assistència d’Abraham.

El pròxim, el Barça

El Nàstic tancarà avui l’estada de pretemporada a Sant Julià del Llor i Bonmatí i començarà a preparar el partit amistós de divendres contra el Barça (20 h, al Nou Estadi). El club està venent les entrades molt de pressa i ja no en queden ni a tribuna i ni als gols.