Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“El rival és similar a nosaltres i s’ha vist”

El tècnic del Girona va acabar la cita d’ahir satisfet, sobretot perquè no deixava de ser un test més en plena preparació de la pretemporada. “Ens enfrontàvem a un rival similar a nosaltres, que també ha pujat enguany, i aquesta igualtat s’ha vist sobre el terreny de joc”, va dir Pablo Machín, que va destacar la imatge oferta pels seus: “Per ser de pretemporada, ha estat un matx intens i amb ritme. Segur que tenim coses a millorar, però el que jo no negocio, que és l’esforç i la implicació, s’ha vist sobre la gespa.” L’entrenador, que va congratular-se que no hi hagués cap lesió, va destacar el valor que tenia el matx amb vista a la posta a punt. “Partint de la base que ara el que busquem és la planificació perquè l’equip estigui en el millor estat de forma possible, hem complert amb l’objectiu, que és que cadascú jugués 45 minuts.”

Respecte al resultat, i el fet que el Girona generés poc perill i no marqués cap gol, Machín va voler restar-hi importància i va atribuir-ho al fet que els jugadors estan molt carregats en aquesta fase de la temporada: “Segur que quan estiguem més frescos podrem afinar més i demostrar que som un equip que tenim gol. Ocasions com la d’Estuani aniran cap a la porteria.” El tècnic també va valorar el paper dels jugadors cedits pel Manchester City i va mostrar-se satisfet: “Teníem ganes que poguessin jugar i crec que s’han comportat bastant bé, s’ha vist que, a part de ser joves, tenen talent, i a poc a poc agafaran l’experiència necessària.”

SATISFACCIÓ

“Ha estat un matx intens. Els jugadors han mostrat esforç i implicació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)