Girona

Girona

Mercat

La traca final serà sorollosa

El Girona encara ha de concretar sis o set fitxatges per enllestir definitivament una plantilla que ara té vint-i-un efectius, comptant que Suárez tindrà fitxa del filial i que Kiko Olivas hauria de sortir

La direcció esportiva busca un o dos centrals, dos carrilers, un mig de tall més defensiu i dos davanters

Malgrat les sis incorporacions i les quatre cessions del City, el Girona encara té molta feina per endavant per obtenir la fotografia de la plantilla amb la qual afrontarà la primera part de la lliga. Entre el 31 d’agost del 2017 i l’1 de gener del 2018, la possibilitat de fer retocs està molt limitada (només podrà fitxar en cas de lesió de llarga durada o incorporar un jugador de l’atur en el cas que li quedin llicències per omplir). Quique Cárcel, doncs, té menys d’un mes per trobar en el mercat les peces que li fan falta, que no són poques.

Compte enrere activat

El llum verd del City per Maffeo, Aleix Garcia, Douglas Luiz i Marlos Moreno ha estat oxigen per a Machín, que ahir va treballar a Riudarenes amb un grup nombrós, tot i que amb futbolistes que no tindrà durant la lliga perquè jugaran amb el Peralada (Andrés Romero, Maxi Villa, Kevin Soni i Bambo).

Descomptant l’aportació del Peralada, el Girona té ara mateix una plantilla de 21 efectius, entre els quals hi ha el porter José Aurelio Suárez, que tindrà fitxa del filial; i el central Kiko Olivas, que continua integrat en el grup, malgrat que el club fa setmanes que li va comunicar que no compta amb ell.

El Girona té activat el radar en tres zones determinades: els carrils (n’han d’arribar dos, sí o sí); l’eix de la defensa (Cárcel vol com a mínim un central, tot i que si Machín vol dos jugadors per lloc faran falta dues altes) i la davantera (queden dos buits en atac per acompanyar Marlos i Stuani). L’àrea esportiva, que també busca un mig centre de perfil defensiu, topa amb un altre gran inconvenient: l’entesa amb el City fa que tots els clubs hagin pres la matrícula al Girona i per qualsevol jugador demanen xifres difícils d’assumir.

UN PROBLEMA

L’acord amb el City fa que els equips demanin al Girona molts diners de traspàs

CONTRARELLOTGE

Amb l’arribada de l’agost, el compte enrere està activat i el mercat es tanca el dia 31
LA PORTERIA

Tancada i barrada

El Girona va patir més fa dos anys a reaccionar per la baixa d’Isaac Becerra (les contractacions de René i Bounou es van fer esperar) que no pas per definir la porteria de primera divisió. Cárcel tenia molt clar que volia un porter amb experiència i el dia 14 de juny Gorka Iraizoz va ser presentat a Montilivi. Des d’aquell dia, els moviments amb els implicats a sota els pals es van encadenar. Primer, la rescissió de René Roman (va acabar firmant per dos anys amb l’Almería) i tot seguit amb l’arribada de José Aurelio Suárez, que és del primer equip a tots els efectes, tot i que inicialment jugarà amb el filial, el Peralada, a segona B. Bounou és el supervivent del curs de l’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)