Girona

La polivalència de Portu

De carriler. El mitjapunta murcià es va adaptar força bé a la posició de carriler en el partit de dimarts contra el Brighton, i continua sent un dels jugadors que millors sensacions transmet aquest estiu

Cristian Portugués, Portu, està cridat a ser una peça important del Girona aquesta temporada. Després de ser un dels millors de l’equip la temporada passada, el mitjapunta murcià torna a ser aquesta pretemporada un dels que millors sensacions transmeten, sigui en la posició que sigui.

La gran sorpresa, però, va ser veure’l rendir a bon nivell dimarts en el partit contra el Brighton en la posició de carriler, en què va haver de jugar a causa de les baixes. Sense Carles Planas, lesionat, Pablo Machín només tenia a la seva disposició tres carrilers naturals. Els dos del primer equip, Pablo Maffeo i Aday, i el jove jugador del Peralada Sergi Álamo. “Aquests dies tenim moltes dificultats perquè, entre les lesions i el fet que encara ens falta incorporar jugadors en determinades posicions, ens hem d’adaptar una mica i variar posicions si volem que tots puguin jugar 45 minuts”, va valorar el tècnic, Pablo Machín. I una vegada més, la resposta de Portu va ser magnífica. “És la primera vegada que he hagut de jugar de carriler en la meva carrera, però m’hi he sentit molt bé. Conec bé com funciona aquest sistema i la feina que s’ha de fer a la banda, que m’agrada bastant perquè tenint molt camp al davant m’hi sento bé”, va valorar Portu.

Potser no serà un cas aïllat

El murcià, que no va voler donar importància al resultat de dimarts i només se centra a anar agafant minuts i ritme de partit, es va posar completament a disposició de Machín per si hi ha de tornar a jugar. “Des que vaig arribar sempre he intentat estar al cent per cent per a quan em necessiti l’entrenador, i així ho seguiré fent per al que ell vulgui”, va assegurar Portu.

El cert és que sense Carles Planas, que encara no s’entrena amb el grup, i en espera de noves incorporacions, el tècnic de Gómara haurà de continuar fent invents al carril per distribuir minuts i dimarts va quedar satisfet amb l’actuació de Portu. “És un jugador molt important per a l’equip i com que destaca per la seva velocitat hem pensat que es podria adaptar bé al carril, i la veritat és que ha jugat francament bé, cosa que demostra el seu ofici i la seva implicació”, va valorar Machín, que segur que medita repetir la prova en els pròxims partits.

LES VALORACIONS

És la primera vegada que he jugat de carriler i m’hi he sentit molt bé. Ja sé què s’ha de fer i m’agrada tenir camp al davant
Sempre estaré al cent per cent per al que el tècnic necessiti. És important que anem jugant minuts
Cristian Portugués, ‘Portu’
migcampista del girona
Portu és molt important per a l’equip i com que destaca per la seva velocitat hem pensat que es podia adaptar al carril i ho ha fet bé
Entre les lesions i l’absència de jugadors en algunes posicions ens hem d’adaptar una mica
Pablo Machín
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)