3a divisió FEF

El Palamós afronta quatre dies intensos

3a divisió. El degà jugarà avui a Banyoles, descansarà demà i el cap de setmana se les haurà amb el Farners i l’Espanyol B en la copa Catalunya

El Palamós fa disset dies que va començar la pretemporada i fins avui ha jugat només dos partits, contra dos equips de 2a B, amb un balanç d’una derrota (1-4 contra el Sabadell) i una victòria (2-0 contra l’Olot en la copa Catalunya). A partir d’avui, però, l’exigència per als de Vicenç Fernández comença a créixer, i és que a partir d’avui afrontaran uns quants dies de vertigen.

Avui el degà visitarà a les 20.30 h el camp del Banyoles, nouvingut a primera catalana, que tot just es va posar en marxa dimarts. Demà l’equip podrà recuperar forces, però divendres visitarà el camp del Farners i diumenge disputarà la segona eliminatòria de la copa Catalunya a casa contra l’Espanyol B. En total, tres partits en quatre dies que serviran al tècnic per fer proves i als jugadors per agafar ritme de competició. El que s’espera, també, és que alguns teòrics titulars tinguin descans per estar en plena forma diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)