2a divisió FEF

El Badalona, en l’últim sospir

Torneig d’Històrics. Un gol de Toni Lao en l’últim minut va donar la classificació al conjunt de Manolo González en una jornada en què el Martinenc va estar a punt de ser la sorpresa

martinenc 1 europa 0

MARTINENC:Barragán, Kilian, Marc Martínez, Roberto Sossa, Grimau, Miki Poveda, Varese, Lucho, Jandro, Alabau i Roland Garrós.EUROPA:Fer, Ilia, Guillem Navarro, Guillén, Torres, Ferran Esteve, Josa, Varona, Alieu, Raíllo i Civil.GOLS:1-0 (26’) Jandro.ÀRBITRE:Barón Ajenjo.T.G.:a Marc Martínez i Varese, del Martinenc.

badalona 1 europa 1

BADALONA:Marqueta, Parera, Moyano, Maldonado, Albarrán, Aly, Maestre, Robert Simón, Rubén, Rivas i Marc Cosme.EUROPA:Arnau, Dani Pujol, Alberto, Cano, Rubén, Uri, Tena, Prat, David Jiménez, Gonzalo (Raíllo, 26’) i Javi Navarro.GOLS:0-1 (9’) Navarro. 1-1 (23’) Rivas.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:cap.

badalona 2 martinenc 1

BADALONA:Dani Pérez, Parera (Moyano, 18’), Álvaro Vega, Maldonado, Albarrán, Juanjo, Lao, Robert, Rubén (Rivas, 17’), Kevin i Marc Cosme (Serramitja, 11’).MARTINENC:Buetas, Chechu, Marc Esteve, Villegas, Édgar, Samper, Caldentey, Antolínez, Adri Ruiz, Èric Blasco i Felius.GOLS:1-0 (6’) Kevin. 1-1 (28’) Adri Ruiz, de penal. 2-1 (45’+1) Toni Lao.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:cap.

A punt va estar l’amfitrió, el Martinenc, de repetir la sorpresa de l’any passat i aconseguir un bitllet per a les semifinals. Un gol de Toni Lao en l’últim minut, però, va donar la classificació al Badalona, l’únic equip de segona B de l’edició d’enguany i que ja espera rival per a dissabte.

El derbi de Barcelona entre el Martinenc i l’Europa va inaugurar la tercera jornada del torneig, en un partit que va acabar amb el triomf local. Els del Guinardó van començar amb el domini territorial fins que en el minut 26 Jandro va marcar l’única diana del duel amb una forta canonada. En els últims minuts, els graciencs, que a poc a poc havien anat aconseguint el control de la pilota, ho van intentar, però el Martinenc, ben plantat, va aconseguir aguantar.

En el segon enfrontament entre els dos escapulats, el Badalona i l’Europa van oferir un partit força vibrant, amb alternatives a totes dues porteries. El primer a provar-ho va ser Cano, mentre que en la jugada immediatament posterior Rivas va estar a punt de fer el primer per al Badalona. I en aquest constant anar i tornar, finalment va ser l’Europa qui va trobar el premi del gol, en una ràpida internada de Javi Navarro (9’). Però els de Manolo González van reaccionar i Rivas va aconseguir l’empat en el minut 23, que va deixar l’Europa eliminat.

Amb tot per decidir en els últims 45 minuts, el Badalona va sortir a totes i des de l’inici va aconseguir fer mal al Martinenc amb accions per les bandes. El gol, però, va arribar després d’un mal rebuig amb el peu del porter Buetas que va acabar amb la rematada al fons de la xarxa de Kevin (6’). El gol, però, no va fer aturar el Badalona, que va continuar gaudint d’oportunitats per ampliar l’avantatge contra un Martinenc que prou feina tenia per trampejar el temporal. Però en una jugada aïllada, els vermells van aconseguir empatar des dels onze metres (28’) i semblava que aconseguirien la classificació. Però la resistència vermella va acabar en el temps afegit, quan Toni Lao va fer el 2-1 definitiu.