2a divisió FEF

Gavilán posa la llum en la victòria del Llagostera

Amistós. Els d’Òscar Álvarez s’imposen al camp del Terrassa i continuen comptant per victòries els seus partits de pretemporada

terrassa 0 llagostera 1

TERRASSA:Uri, Dani Sánchez, Valls, David López, Guti, Ferreira, Àlex Fernández, Virgili, Carreón, Fran Piera i Carlos.També van jugar:Zapico, Daisuke, Cachorro, Pallàs, Enric Vega, Nils, Yaya i Sanin Klaric.LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Fuster, Viale, Ayala, Gómez, Moha, Pitu, Gavilán, Carbó i Maymí.També van jugar:Maynau, Chele, Mario, Tarrenchs, Pablo, Ibra, Abel i Marc.GOLS:0-1 (38’) Gavilán.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als visitants Moha i Tarrenchs.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

Després de guanyar el Figueres en el primer amistós de pretemporada (3-0) i superar el Júpiter en la primera eliminatòria de la copa Catalunya (1-2), el Llagostera es va imposar ahir al camp del Terrassa gràcies a un gol de Gavilán, el millor del partit. Més enllà del resultat, el tècnic llagosterenc, Òscar Álvarez, no va poder treure gaires conclusions del partit d’ahir. I és que, si bé va servir per començar a donar més minuts als seus jugadors (molts dels titulars van disputar una hora de partit), el matx no va tenir gaire brillantor.

En la primera part els dos equips van disposar d’ocasions, però no van exigir gaire als porters. El gol, però, va acabar caient del bàndol llagosterenc gràcies a una recuperació de pilota de Gavilán (va fer un treball magnífic en la pressió) que ell mateix es va encarregar de transformar en gol davant Zapico en el minut 38.

Després de la represa, el Llagostera es va veure més exigit en defensa, però va saber resistir davant l’impuls egarenc per mantenir la porteria a zero. De fet, Marcos gairebé no va haver d’intervenir.

Amistós anul·lat

El Llagostera va anunciar ahir que el partit que s’havia de disputar dissabte al municipal contra l’Espanyol B finalment no es jugarà. Per tant, el pròxim partit dels d’Óscar Álvarez serà a Llagostera diumenge, a les 19.00 h, contra el Cornellà.