Girona

Pere Pons: “Ja tenim ganes de començar”

El Girona va fer ahir una doble sessió d’entrenaments a Riudarenes. Després de l’entrenament matinal, Pere Pons va atendre els mitjans de comunicació i va transmetre la gran il·lusió que té la plantilla de començar la històrica aventura a primera divisió. “Encara falten reforços, acabar de treballar bé el físic i els conceptes que vol el mister, però les sensacions són bones. La gent nova s’està adaptant bé i ve amb ganes; jugar a primera és el somni de tots i ja tenim el desig que comenci tot plegat, estem molt motivats”, va comentar el migcampista de Sant Martí Vell, que també va parlar a nivell personal: “Tindré molta competència i els jugadors que han vingut al mig del camp són autèntiques màquines; Douglas Luiz i Aleix García són jugadors d’un altre nivell. Jo he d’intentar fer la meva feina i explotar les meves virtuts. Tinc l’avantatge de conèixer el sistema i intentaré posar les coses difícils al mister”.

Pere Pons també va fer referència a la seva possible renovació amb el Girona: “Està tot igual, anem parlant amb el club i en principi no hi hauria d’haver cap problema.”

EL PROTAGONISTA

Encara falten reforços, acabar de treballar bé el físic i els conceptes que vol el ‘mister’, però les sensacions són bones
La renovació? Anem parlant-ne i en principi no hi hauria d’haver cap problema
Pere Pons
migcampista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)