Girona

Girona

Pretemporada

Un punt més d’exigència

El segon de tres. El Girona visita avui el Barça B a la ciutat esportiva Joan Gamper (19h) abans de viatjar demà cap a Puertollano per jugar contra el Getafe el tercer partit de la setmana

Amb quatre partits jugats (el primer a porta tancada contra el Huddersfield) i quatre pendents, el Girona es troba en la meitat de la seva preparació pel debut a primera. El balanç de resultats fins ara, amb dues derrotes, un empat sense gols i una victòria, no serveix per treure cap conclusió per a un equip que el que més necessita en aquesta pretemporada és conjuntar les peces de la plantilla que han tardat més del compte en arribar –i encara en queden unes quantes de pendents–.

Avui, a la ciutat esportiva Joan Gamper, Pablo Machín tindrà una nova oportunitat per veure el seu equip en acció, en un duel contra el Barça B (a les 19 h, amb entrada gratuïta fins a esgotar l’aforament). Serà, tot just, el segon partit en què els jugadors arribats del City podran disposar de minuts i demostrar que van adquirint els nous conceptes tàctics a bon ritme. El tècnic de Gómara, però, tindrà una vegada més el handicap de no poder comptar amb un dels fitxatges, Carles Planes, que continua de baixa –tampoc podrà jugar Juanpe, encara lesionat, i fins a última hora es manté el dubte d’Eloi, que aquests dies ha estat entrenant a un ritme menor que el dels seus companys.

Més càrrega física

Des del primer dia el tècnic i els jugadors han insistit que el més important, a hores d’ara, a banda de l’adaptació a l’esquema de 3-5-2, és agafar ritme de partit. En aquest sentit, aquesta setmana serà una prova ideal, ja que els tres partits que jugarà el Girona permetran carregar les cames de minuts. A més, tenint en compte que el Girona avui farà nit a Barcelona i demà viatjarà cap a Puertollano per enfrontar-se al Getafe, caldrà veure quina gestió de minuts prepara Machín, que haurà de tornar a disposar de Kiko Olivas, pel qual es continua buscant una sortida, i d’alguns jugadors del Peralada. El més normal, i el tècnic ho va deixar entreveure després del partit contra el Brighton, és que a diferència dels partits que s’han jugat fins ara, en què ha alineat dos equips diferents en les dues parts, hi hagi jugadors que comencin a enllaçar seixanta minuts de joc, i el segon onze jugui aproximadament mitja hora. Demà, a Getafe, la idea seria invertir els minuts de cada bloc.

DOS LESIONATS

Carles Planas i Juanpe tornaran a ser baixa, mentre que Eloi, tocat, és dubte

EL PRIMER CONEGUT

Després de jugar contra quatre equips anglesos, el Barça B serà el primer rival català
Huddersfield - Girona 1-0
1-0 Kasley Palmer
Huddersfield (porta tancada)
Nottingham F. - Girona 2-1
0-1 (39’) Andrés Romero. 1-1 (65’) Vellios. 2-1 (67’) Vellios (p.)
Estadi City Ground
Oldham Ath. - Girona 1-2
0-1 (2’) Eloi. 0-2 (16’) Aday. 1-2 (91’) Duffos, de penal
Estadi SportsDirect.com Park
Girona - Brighton 0-0
Estadi Palamós-Costa Brava
Avui
Barça B- Girona 19 h
Estadi Ciutat esp. Joan Gamper
Demà
Getafe - Girona 19 h
Estadi Ciudad de Puertollano
12 agost
Reus - Girona 20 h
Estadi Municipal de Reus
15 agost
Girona-Manchester City 18 h
Estadi Montilivi

Canvi d’horari en el Costa Brava

El Girona va anunciar ahir que un altre dels amistosos de la pretemporada, el més cridaner de tots, canvia d’horari. El trofeu Costa Brava contra el Manchester City es jugarà finalment el dimarts 15 d’agost a les 18.00 h, mitja hora abans del previst. El canvi s’ha fet per adequar-se a la graella televisiva d’Esport3, que retransmetrà el partit en directe. El Girona també va anunciar que si per culpa d’aquest canvi hi ha aficionats que ja hagin adquirit l’entrada que finalment no puguin assistir al partit, se’ls retornarà el valor de l’entrada corresponent si es presenten a les oficines de Montilivi amb la mateixa entrada o amb el rebut de compra per internet.

Pel que fa a la venda d’entrades, fins avui a les 18.00 h només els abonats i fans podran comprar entrades, dues com a màxim per persona. Un cop les oficines de montilivi abaixin avui la persiana, la venda d’entrades ja s’obrirà a tothom, que podrà adquirir les entrades que desitgi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)