3a divisió FEF

Dani Gómez, el punta esperat pel Figueres

3a divisió. El davanter de Cartagena fitxa per la Unió amb ganes de reivindicar-se després d’haver fet només un gol el curs passat en el grup valencià

Feia setmanes que el Figueres estava treballant en la incorporació d’una referència ofensiva que completés la plantilla, en espera de decidir si es fitxa un lateral jove. Ahir, finalment, va ser el dia. El club va anunciar l’arribada de Dani Gómez, de 25 anys, que ja va debutar ahir amb la nova samarreta en el partit contra l’Olot.

El punta de Cartagena s’havia compromès feia setmanes amb el Carcaixent, de la primera regional valenciana, però l’oferta de la Unió va provocar que fes un pas enrere. Tot i la seva joventut, Dani Gómez, que va arribar a disputar dos partits a segona A amb el Cartagena amb divuit anys, ha jugat 125 partits a segona B, entre l’Oriola (amb qui va jugar una promoció), el Getafe B, el Saragossa B, el Coruxo i l’Olímpic de Xàtiva.

En les dues últimes temporades, que ha jugat a tercera, el seu rendiment no ha estat l’esperat, ja que ha estat capaç de marcar només tres gols en 40 partits.

Dani Gómez, que es va definir com un jugador ràpid i vertical, va assegurar que arriba a Figueres per reivindicar-se. “Vull demostrar que encara puc aportar moltes coses. M’han enterrat, però estic motivat i decidit a tancar boques”, va assegurar el davanter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)