Barça B

Esmolant les dents

Copa Catalunya. Amb la preparació avançada, el Barça B s’enfrontarà a un dels equips més forts de la tercera divisió, el Terrassa, en el primer partit de la segona eliminatòria del torneig del KO

La visita del Barça B a Terrassa serà l’inici de la segona eliminatòria de la copa Catalunya, que comprendrà set partits. A la tercera fase ja espera el Llagostera, que ha quedat exempt.

L’equip de Gerard López tindrà un test de nivell contra un dels equips més forts de la tercera divisió a l’Olímpic de Terrassa, on s’espera que hi hagi un miler d’espectadors. Els blaugrana arriben després de derrotar en la primera eliminatòria el Santboià en un partit desencallat per Marc Cardona, autor d’un doblet. El Terrassa, per la seva banda, va guanyar el Prat per la mínima.

Aquest enfrontament (20.30 h, Esport 3 i Barça TV) serà l’únic que es disputarà avui ja que el gruix de l’eliminatòria es jugarà demà amb un dels quatre representants de segona B que queden vius: el Sabadell, que visitarà Nou Barris. La resta de la segona eliminatòria es disputarà la setmana que ve, a causa de l’acord entre la FCF i el Torneig d’Històrics. Els semifinalistes d’aquest torneig ajornen el seu partit abans de la tercera fase, que es disputarà el cap de setmana que ve.

Avui
Terrassa-Barça B 20.30 h
Demà
Castelldefels-Gavà 19.30 h
Muntanyesa-Sabadell 20 h
Palamós-Espanyol B 20 h
Dimecres
Horta-Badalona 20.30 h
Dijous
Cerdanyola-Cornellà 20.00 h
Sense data
Europa-Vilafranca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)