Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“He d’empatitzar amb les circumstàncies”

Un dia més, com és habitual en tots els partits de pretemporada, Pablo Machín no va entrar ni a valorar l’empat final contra el Barça B. Satisfet pel fet d’haver acumulat més minuts a les cames dels jugadors, ahir el tècnic de Gómara va treure importància als dos gols encaixats. “Les dues accions són precedides per jugades en què no hem tingut la sort de cara, perquè en el primer Vitinho ha quedat sol en una jugada en què acostumem a assumir riscos i en el segon crec que hi ha una falta prèvia”, va assenyalar Machín. Sobre el partit, el tècnic va reconèixer que en línies generals li havia agradat més la segona que la primera part. “Hi ha hagut força titulars del Peralada, però això no ha afectat el joc perquè, de fet, han estat els que han acabat marcant. Però és veritat que els que han entrat més frescos en la segona han tingut avantatge i ho han aprofitat, perquè si som capaços de moure la pilota a la velocitat dels últims quinze minuts estaré molt satisfet”, va assegurar el tècnic.

Un dia més, l’entrenador del Girona també va lamentar les baixes de Juanpe, Planes (la que més per la necessitat d’adaptar-se al sistema) i la d’última hora de Maffeo. A més, va tornar a remarcar com condiciona la preparació el fet de no disposar de tota la plantilla definida. “M’agradaria tenir tots els jugadors des de fa dues setmanes, però he d’empatitzar amb les circumstàncies. És complicat fitxar i encara més quan, com nosaltres, tens les expectatives altes perquè les negociacions s’allarguen. Necessitem un procés d’adaptació perquè no podrem regalar ni un punt, però confio al cent per cent en la feina que està fent Quique Càrcel”, va valorar Pablo Machín.

ESPERANÇAT

“Si som capaços de moure la pilota a la velocitat dels últims quinze minuts, estaré satisfet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)