2a divisió FEF

Trencar la barrera de bronze

2a divisió B. Marc Mas afronta la seva sisena aventura en la categoria amb l’esperança de trobar el camí del gol amb l’Olot, després de marcar 31 gols la temporada passada a 3a

Després de marcar 52 gols en les dues últimes temporades a tercera (amb el Peralada i l’Olot), Marc Mas tornarà a gaudir aquest curs de segona B amb el conjunt garrotxí. No serà una novetat per al davanter silenc, que ja acumula 87 partits en la categoria, però sí que suposa un gran repte. I és que en les cinc aventures que Marc Mas ha viscut fins ara a 2a B mai ha aconseguit rendir al nivell a què ho ha fet quan ha jugat a tercera.

Un salt difícil

Entre el Girona, el Cassà, el Llagostera, el Figueres, el Peralada i l’Olot, el davanter silenc s’ha convertit en un dels puntes més destacats del grup català de 3a. Amb uns registres golejadors que han anat en augment fins a erigir-se en pitxitxi aquest últim curs amb l’Olot (30 gols més un en la promoció d’ascens). “El curs passat va ser preciós, però el futbol no té memòria i si no ho faig bé aquest any ningú ho recordarà”, assegura Mas, que sap que els 85 gols marcats en 155 partits a 3a no li valen per a res a partir d’ara.

El gran desig de Marc Mas és ara, amb 27 anys, consagrar-se com a davanter en la categoria de bronze, on fins ara només ha estat capaç de marcar 10 gols (gairebé un cada nou partits). “Afronto aquest curs amb moltes ganes de fer un bon any a 2a B perquè crec que hi puc estar, fer gols i ajudar l’equip. Personalment no és un repte, però si que tinc més ganes que altres anys perquè sé que soc un jugador més madur”, assegura el davanter de l’Olot.

El cert és que aquesta temporada Marc Mas parteix amb avantatge respecte a les altres aventures que ha viscut a 2a B. Després de convertir-se en el líder de l’Olot la temporada passada, aquest estiu no ha volgut ni sentir a parlar de fer les maletes i marxar a un altre equip, i per primera vegada en la seva carrera jugarà a 2a B en el seu segon any en un mateix equip. “Sempre que he estat a la categoria només hi he pogut jugar mig any, o un any en un equip i el següent en l’altre. La regularitat de seguir en el mateix club ben segur que serà favorable per a mi, perquè la majoria dels jugadors de l’equip ja em coneixen i saben quines son les meves característiques i punts forts”, analitza Marc Mas.

Objectius prudents

El davanter silenc no vol posar-se cap pressió a sobre en l’aspecte individual per a aquesta temporada. “Molta gent em demana quants gols marcaré, però mai em poso objectius i tampoc ho faré aquest any. L’únic que vull és ajudar l’equip a guanyar partits, sigui amb gols o no, perquè serà l’única manera d’aconseguir l’objectiu col·lectiu de la permanència, que crec que tenim una bona plantilla per fer-ho”, assegura el davanter, que ja espera amb ànsia el dia 20 per començar la lliga.

10/11
Badalona 14 p. 1 g.
11/12
Llagostera 25 p. 5 g.
12/13
Sant Andreu 16 p. 3 g.
14/15
Guadalajara 24 p. 0 g.
14/15
Badalona 15 p. 2 g.
TOTAL:
87 p. 10 g.

LES VALORACIONS

El curs passat va ser preciós, però el futbol no té memòria i si no ho faig bé aquest any ningú ho recordarà
Marc Mas
davanter de l’olot
La regularitat de viure un segon any a l’Olot serà favorable. Soc més madur que abans i crec que puc estar a segona B i ajudar amb gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)