Girona

Torna el groc

L’armari ja està ple. El Girona presenta la nova tercera samarreta i ja té definides les indumentàries que lluirà l’equip a primera

El Girona ja està equipat de dalt a baix per al curs del debut a primera, i és que ahir el club va presentar una nova indumentària suplent, la tercera, que ja va estrenar en el duel d’ahir contra el Barça B a la ciutat esportiva Joan Gamper. Per a aquesta nova samarreta la marca Umbro ha recuperat el color groc que el Girona ja va utilitzar com a alternativa fa molt poc. En la temporada 2014/15 el groc immaculat va ser el color de la segona samarreta gironina, que en el curs següent es va utilitzar com a tercera darrere de la blanc-i-vermella i la blau-i-negra.

La principal novetat d’aquesta samarreta és que tant al dors com a l’esquena té franges horitzontals amb una tonalitat de groc més apagat, i és que en les nou temporades a 2a A les franges sempre havien estat verticals en totes les samarretes. Igual que les altres dues, la samarreta també inclou els detalls identitaris de la senyera, la data de fundació i les coordenades de Montilivi. En la nova indumentària, els pantalons i les mitges seran completament de color groc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)