Girona

La gespa de Montilivi, pendent de cosir-hi l’artificial

El terreny de joc estarà preparat per entrenar abans del trofeu Costa Brava

El terreny de joc de Montilivi ja és completament verd. Ahir a la tarda ja hi havia tres quarts de camp coberts amb la gespa nova, i aquesta matinada passada s’han acabat les tasques de col·locació de la gespa natural. Ara només falta que en les pròximes hores es dugui a terme la tècnica de cosir-hi la gespa artificial, que donarà com a resultat el terreny de joc híbrid on es disputaran els partits de primera divisió. D’aquesta manera ja queden resoltes totes les incògnites de quin seria l’estat de la gespa per a l’estrena, ja que amb els tractaments que s’hi faran, la gespa estarà en perfectes condicions per al trofeu Costa Brava contra el City, d’aquí a deu dies. De fet, és molt probable que el Girona hi faci fins i tot algun entrenament abans del 15 d’agost.

D’altra banda, la nova graderia del gol nord cada dia fa més goig i l’estructura de suport ja està gairebé acabada, de manera que en els pròxims dies s’hi començaran a col·locar les cadires. També està previst que aviat es comencin a col·locar els primers ancoratges de la grada de preferent, que no presentarà tantes complicacions perquè la superfície ja està pavimentada.

Paral·lelament als treballs de la grada i la gespa, el club també està renovant el vestidor visitant i la zona de premsa, que augmentarà la capacitat i canviarà la distribució.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)