Reus

Reacció roig-i-negra per empatar en el tram final

Reus. El conjunt roig-i-negre iguala un desavantatge de 2-0 (63’) i aconsegueix el primer empat de la preparació. El gol de la remuntada arriba un minut després de l’expulsió del local Zotko (76’)

V. MESTALLA 2 REUS 2

VALÈNCIA MESTALLA:Calzada, Ferris, Centelles, Zotko, Álvaro (Badal 70’), Percoff (Valero, 46’), Mir, Miki (Torres, 57’), Jordi Sánchez (Navarro, 70’), Gonzalo i Gil (Fran Villalba 58’).REUS:Santamaría, Campins (Miramón, 78’), Olmo (Àlex, 78’), Íñiguez, Migue (Menéndez, 78’), Tito (Carbonell, 46’), Ledes, Borja (Marcel, 78’), Fran, David Haro (Ricardo, 46’) i Máyor.GOLS:1-0 (16’) Sánchez. 2-0 (62’) Ferris. 2-1 (63’) Máyor. 2-2 (77’) Ferris (pp).T.G.:Sánchez; i Máyor.T.V.:al local Zotko (76’), directa.

El Reus no va poder donar continuïtat al bon resultat que va aconseguir en l’últim partit de pretemporada (1-0 contra el Cornellà) però va amarrar un empat –el primer de tota la preparació– contra el València Mestalla, equip de segona B. El conjunt de López Garai es va refer dels dos gols inicials del filial xe i va acabar igualant quan tenia un home més sobre el camp, després de l’expulsió de Zotko (76’) per vermella directa.

El conjunt roig-i-negre va començar actiu en l’àrea rival però va ser el català Jordi Sánchez l’encarregat d’avançar el rival, amb una rematada picada aprofitant la passada d’Alberto Gil. El Reus va intentar apropar-se a zona perillosa per aconseguir la diana de l’empat però només va inquietar amb una rematada de Fran Carbia i una jugada personal d’Haro que no van trobar la xarxa.

En el segon temps, Ferris va ampliar distàncies amb un golàs que va entrar per tot l’escaire però un minut després, Máyor va retallar distàncies. Els de López Garai van aconseguir la diana de l’empat tot i que prèviament Santamaria va salvar un un contra un amb Mir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)