Girona

Pablo Machín

Entrenador del Girona

“Ens hem d’adaptar a tots els escenaris”

Pablo Machín no es va moure de la línia de tots els partits de pretemporada, centrant-se en la preparació física i deixant de banda el resultat. “Hem competit contra un rival similar a nosaltres i el resultat és el de menys, encara que a tots ens agradi guanyar sempre, perquè al final un error es pot cometre en qualsevol moment, i més quan acumules cansament. Ells n’han sabut treure profit i nosaltres no hem estat tan encertats”, va comentar el tècnic. El mal estat del camp de Puertollano va ser l’altre aspecte que va condicionar la lectura del partit de l’entrenador de Gómara. “Volíem enfrontar-nos a un rival de primera, però les circumstàncies han fet que es veiessin uns primers minuts amb un futbol de nivell, però a mesura que el camp s’ha anat assecant el partit s’ha tornat més físic i ens ha servit per veure que ens hem d’adaptar a tots els escenaris perquè també són coses del futbol”, va analitzar Machín.

Vist els quilòmetres acumulats aquests dies i l’estat de la gespa Machín va celebrar que no hi hagués hagut cap lesionat en el partit i va assegurar que “a mesura que els jugadors estiguin més frescos es veurà més encert en la passada i la definició”. El temps ho dirà.

L’ESTAT DEL CAMP

“S’han vist uns primers minuts de nivell i després el joc ha estat més físic”

LA DERROTA

“Un error es pot cometre en qualsevol moment i ells l’han aprofitat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)