3a divisió FEF

Futbol

3a divisió

El Terrassa es planteja mudar-se

3a divisió. L’estat de la gespa artificial amenaça la salut de l’equip, que ja va viure un grapat de lesions greus durant la temporada passada. El tècnic, Cristian Garcia, es reunirà amb el president per buscar una solució a aquest problema

El Terrassa té, a hores d’ara, l’enemic a casa. El mal estat de la gespa de l’Olímpic, a qui es culpa de provocar diverses lesions greus el curs passat, està sent motiu de discòrdia a l’entitat egarenca. En les darreres hores, el tècnic egarenc, Cristian García, va amenaçar d’endur-se l’equip a disputar la resta d’entrenaments i partits (tant els amistosos com els oficials) al camp del Bonaire, que enguany actua com a filial del Terrassa. Els rogencs, de fet, ja van entrenar-se durant l’inici de la pretemporada al camp del Bonaire a causa d’un problema amb el sistema de reg a l’Olímpic.

El mateix García va viure en les seves pròpies carns el mal estat d’una gespa on es va lesionar de gravetat. De fet, aquesta lesió al genoll va anticipar la seva retirada i posterior elecció com a tècnic. Com ell, el curs passat van lesionar-se Xapi Arnau, Borges, Fran Ochoa i Marc Vilajosana, i fa pocs dies va ser el porter Uri Vives qui va donar un ensurt que, finalment, quedarà en tres setmanes de baixa. “La gespa està impracticable, aquest camp és un perill”, va queixar-se l’entrenador, que els propers dies es reunirà amb el president, Jordi Cuesta, i el vicepresident, Ildefons Doblas, per buscar una solució al problema. “Sabem que no hi caben els 600 o 700 seguidors més fidels, però és una qüestió de prioritats”, va afegir el tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)