El Palamós no pot fer res contra l’Espanyol B i cau eliminat

Copa Catalunya. El conjunt palamosí, que jugava el tercer partit en quatre dies, es va veure superat pel filial periquito, que va tenir més pólvora en atac i va sentenciar en la segona part

PALAMÓS 1 ESPANYOL B 4

PALAMÓS:Quinti, Sergio García (Eppy, 77’), Cano, Lluc Banús, Subi, Barrera, Marc Vilà (Medina, 56’), Cornellà, Litus (Botxi, 64’), Herrera (Biel Gasca, 81’) i Bonaventura (Nahuel, 77’).ESPANYOL B:Àlex Domínguez, Víctor Gómez (Reina, 87’), Pedrosa (Checa, 89’), Iago, Àlex Salto (Gaixàs, 68’), Pelegrín (Gil, 79’), Jordan, Martí Soler, Max (Coro, 73’), Carlos Gilbert (Joselu, 73’) i Bermejo.GOLS:0-1 (4’) Max. 1-1 (12’) Bonaventura. 1-2 (21’) Bermejo. 1-3 (55’) Gilbert. 1-4 (57’) Max.ÀRBITRE:Sánchez Aparicio.T.G.:als locals Lluc Banús i Barrera; i als visitants Àlex Domínguez, Pedrosa, Àlex Salto i Pelegrín.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al Palamós-Costa Brava.

El Palamós va cloure una setmana atapeïda de tres partits en quatre dies amb una derrota per 1-4 contra l’Espanyol B que va eliminar els palamosins de la copa Catalunya –en la primera eliminatòria els de Vicenç Fernández s’havien imposat a l’Olot per 2-0–. El filial periquito, tot i tenir molts jugadors amb el primer equip, va ser el just guanyador gràcies a la seva qualitat individual i pólvora en atac.

L’Espanyol B es va avançar ben aviat amb un gol de Max, que va aprofitar una errada del porter Quinti per marcar a plaer (4’). El Palamós va reaccionar poc després i va empatar mitjançant Bonaventura (12’), que fins ara ha marcat en els tres partits de l’equip a casa. L’alegria va durar poc al Palamós-Costa Brava, i és que els visitants van avançar-se de nou amb una diana de Bermejo, que va definir amb un xut creuat (21’) després d’haver enviat la pilota al pal uns minuts abans.

En la represa l’Espanyol B va prémer l’accelerador i va sentenciar el partit ben aviat, primer amb un golàs de vaselina de Gilbert (55’) i només dos minuts més tard amb un xut creuat de Max (57’), que aconseguia el seu particular doblet. El Palamós, més cansat, ja no va poder fer res per retallar distàncies i va acabar claudicant.

El Llagostera, l’únic viu

L’eliminació del Palamós deixa el Llagostera com l’únic representant gironí viu en la competició. L’equip d’Òscar Álvarez, exempt en la segona eliminatòria, jugarà la següent fase precisament contra l’Espanyol B.