2a divisió FEF

Pitu, el supervivent

2a divisió B. La marxa de Masó, Moragón i Ratti han deixat el migcampista saltenc com l’únic integrant del Llagostera que va pujar a la segona divisió A l’any 2014. Pitu encetarà la seva sisena temporada al club

El Llagostera continua suant de valent en la pretemporada per tal d’intentar arribar en plena forma a l’inici del campionat. Pel que fa a la confecció de la plantilla, la direcció esportiva llagosterenca ja només està pendent de fer els últims retocs, això sempre i quan no hi hagi cap altra sortida imprevista. Actualment, el Llagostera té en nòmina 21 jugadors, amb Pitu Comadevall com el futbolista amb una trajectòria més llarga dins el club presidit per Isabel tarragó. El migcampista saltenc encetarà la seva sisena temporada consecutiva al Llagostera –el curs passat va tenir un breu parèntesi de mig any a la lliga índia i va tornar en el mercat d’hivern– i ja és l’únic integrant de l’equip que l’any 2014 va tocar el cel amb el sonat ascens a la segona divisió A. Des de llavors, la marxa progressiva de jugadors d’aquell històric equip ha estat constant, i la sortida, aquest estiu, de Jordi Masó i els porters Jose Moragón i Nico Ratti han deixat Pitu com l’únic supervivent –també queda Òscar Álvarez, ara fent les funcions d’entrenador–, una situació que l’esquerrà valora amb nostàlgia i al mateix temps orgull.

“Ja soc l’últim veterà d’aquell equip. Després de mi ja venen els jugadors que van arribar al club l’any passat, així que hi ha una diferència molt gran pel que fa a la trajectòria dels futbolistes dins del club. Tot i així, és una cosa normal en el món del futbol; cada any hi ha molts moviments i hi ha pocs jugadors que aguantin molts anys en el mateix club. Per mi és un orgull continuar aquí i defensaré la samarreta com el primer dia”, comenta Pitu, convençut que aquesta temporada l’equip oferirà una millor versió que no pas la del curs passat, quan es va haver de patir més del compte per assolir la salvació: “L’any passat semblava que el Llagostera havia de quedar dels primers abans de començar i les coses no van anar com s’esperava, així que ara volem anar pas a pas i el temps ja dirà on podem estar. De moment tenim bones sensacions, hi ha una barreja de veterania i joventut que ens pot anar molt bé.”

Pitu també valora positivament el fet que l’equip torni a jugar com a local al municipal llagosterenc després de tres anys a Palamós. “Tornem al camp on vam aconseguir l’ascens a 2a A i penso que pot ser un punt a favor nostre, els equips pateixen molt quan venen aquí. No té res a veure amb jugar a Palamós, i per això també s’ha reformulat l’equip perquè s’adapti a les característiques del municipal”, conclou el migcampista, que a priori tornarà a tenir un paper clau en l’equip, sobretot pel que fa a les jugades d’estratègia.

EL PROTAGONISTA

Ja soc l’últim veterà d’aquell equip. Per mi és un orgull continuar aquí i defensaré la samarreta com el primer dia

PETIT PARÈNTESI

Pitu va tornar al Llagostera en el mercat d’hivern passat després d’un breu pas per la lliga índia
Tornem al camp on vam aconseguir l’ascens a 2a A i penso que pot ser un punt a favor nostre
Pitu Comadevall
migcampista del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)