Barça B

Futbol

Barça B

Ningú no vol marxar

Barça B. El filial blaugrana disposa de 37 jugadors a la seva plantilla i té problemes per alleugerar-la, perquè molts dels jugadors es resisteixen a sortir tot reclamant una oportunitat

Que el Barça no aconseguís fer un tercer equip per competir en la segona divisió B està comportant molts maldecaps en la confecció de la plantilla del filial la temporada que ve. Quinze dies abans de començar la competició, el conjunt blaugrana té una saturació de jugadors, perquè l’operació sortida està costant molt. El club s’ha reunit amb diversos equips catalans de la segona B per parlar de cessions, però els jugadors que haurien de marxar cerquen una oportunitat a l’equip, en la segona A o a l’estranger.

El Barça va tancar diversos fitxatges a finals de la temporada passada pensant a reforçar un tercer filial que no es va fer. Trápaga (Vila-real B), Moha (Badalona) i Jorge Cuenca (Alcorcón) havien d’acompanyar diversos jugadors que sortien del juvenil (Bueno, Alasana, Fati, Lee i Guillemenot) o bé aquells que, per altres motius necessiten rodatge (Vilanova i Paik). Excepte Cuenca, que no destorba perquè ocupa fitxa del juvenil (igual que Oriol Busquets i Abel Ruiz) tots ells hauran de buscar una sortida perquè el club no veu que puguin donar un rendiment immediat en la segona A. I tots ells s’afegeixen a aquells que tenen contracte, però que no compten per a Gerard: Quintillà, Nili, Cámara, Moi Delgado i Abeledo.

El Barça s’ha reunit amb diversos clubs de la segona B per tancar cessions –alguns clubs esperaven obtenir fins a quatre jugadors de cop–, però s’han trobat amb la negativa dels jugadors que volen esprémer al màxim les seves oportunitats al filial, o bé provar sort a la segona A o a l’estranger. És el cas del davanter Jeremy Guillemenot, a qui els blaugrana volien enviar a un català de la segona B per seguir la seva progressió –el Sabadell hi havia mostrat molt d’interès–, però el jugador va declinar la proposta perquè vol tornar a jugar al seu país. Tot i això, s’espera que a finals d’aquesta setmana la sortida de la majoria estigui resolta.

Cinc incorporacions?

Mentrestant, l’equip de Gerard continua avançant en la pretemporada sense que el tècnic tingui la plantilla al complet. A més de buscar les sortides, a l’equip encara li falten arribades. “Estem treballant per trobar solucions de jugadors que no compten i, una vegada se solucionin, tenim clar que ens falten reforços”, va dir l’entrenador Gerard López que està carregant de minuts alguns jugadors en la preparació: “Anem justos, perquè tenim diversos partits de pretemporada, però estic convençut que entre tots acabarem fent una plantilla ajustada al que volem.” Els blaugrana busquen reforços als extrems i a l’eix defensiu, però d’un perfil que puguin donar rendiment a la segona A. Si executen les sortides segons el pla inicial, tenen lloc per a cinc fitxes.

EL CLUB

El Barça s’ha reunit amb diversos equips de segona B per cedir jugadors

ELS JUGADORS

Molts d’ells han refusat ofertes perquè volen jugar a segona A o a l’estranger

I SÓN POCS

I el Barça vol incorporar més jugadors, però d’un perfil adient a la categoria
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)