2a divisió FEF

Futbol

2a divisió B

Començant amb bon peu

2a divisió B. Els dos gols de Marcel Serramitja en el Torneig dels Històrics reforcen la confiança del jugador, que es va lesionar l’any passat del genoll en el moment més dolç

Marcel Serramitja va ser un dels grans protagonistes del Torneig dels Històrics, ja que va col·laborar activament en la consecució del títol per part del seu equip, el Badalona. El premi és doble per al davanter, ja que, a banda de la consecució del torneig, confirma les bones sensacions en la recuperació de la greu lesió de genoll que va tenir el curs passat.

Serramitja només havia disputat vuit partits, però ja havia fet tres gols i no hi havia ningú que li discutís la posició de davanter centre al Badalona. Però contra l’Alcoià es va lesionar i se li va acabar la temporada. Deu mesos després, el davanter s’ho mira d’una altra manera. “Durant la pretemporada he mirat d’entrar a poc a poc en els partits i en els entrenaments, però em trobo molt bé. Pel que fa al genoll, tot està en ordre, ara només em queda agafar el ritme de la competició”, va manifestar l’ariet escapulat, autor de dues dianes, decisives perquè el Badalona s’endugués el torneig. “Tot el que sigui victòries i positivisme ens ajudarà en la lliga”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)