Girona

A San Mamés, havent dinat

Tercera jornada. El Girona visitarà l’emblemàtic estadi de l’Athletic el diumenge 10 de setembre a les 16.15 h. Serà el retorn de Jonás Ramalho i Gorka Iraizoz a la que va ser casa seva, en el cas del porter, durant les últimes deu temporades

La LFP va fer oficials els horaris corresponents a la tercera jornada de primera divisió. Pel que fa al Girona, visitarà l’espectacular estadi de l’Athletic de Bilbao, San Mamés, el diumenge 10 de setembre a les 16.15 h, un partit que serà retransmès per beIN Sports. El Girona, que abans haurà jugat els dos primers partits de lliga a Montilivi (el 19 d’agost contra l’Atlético i una setmana més tard amb el Màlaga, tots dos a les 20.15h), jugarà en un dels camps més atractius de primera, un estadi ja conegut pel club gironí, i és que l’equip dirigit per Pablo Machín hi va disputar el primer partit de lliga de la temporada 2015/16 contra el filial de l’Athletic, a segona A.

Iraizoz i Ramalho

Per a qualsevol futbolista sempre té un atractiu especial jugar a San Mamés –el nou estadi va ser inaugurat el 2013 i es va convertir en un dels millors camps del món–, però al Girona hi ha dos jugadors que viuran el partit d’una manera especialment intensa. Es tracta de Gorka Iraizoz i Jonás Ramalho, que tornaran a la que va ser casa seva. El porter, que es va convertir en el primer fitxatge del Girona de cara a l’estrena a primera divisió, va tancar a l’estiu una etapa de deu temporades consecutives amb els lleons. En el cas de Ramalho, va arribar a les categories inferiors de Lezama amb deu anys i va tenir participació amb el primer equip a l’elit en les temporades 2011/12 i 2012/13, abans de marxar cedit al Girona. El defensa, després d’un breu parèntesi amb el filial bilbaí a segona A el curs 2015/16 –sortia d’una greu lesió en un genoll–, va tornar al club de Montilivi durant l’estiu del 2016 i hi va firmar un contracte de tres temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)