Nàstic

Segona divisió

Pretemporada

Darrers quilòmetres

Amistosos. El Nàstic, que va acabar abans d’hora l’estada a Santa Coloma de Farners, i el Reus jugaran el seu penúltim partit de pretemporada contra el Saragossa i el Lleida, respectivament

Ja només queden dos partits de preparació abans que comenci la lliga, els últims quilòmetres d’una pretemporada que va començar fa un mes. Avui, tant el Nàstic de Tarragona com el Reus disputaran el primer dels dos últims xocs de preparació contra el Saragossa i el Lleida, respectivament.

El conjunt grana tindrà al davant un rival de nivell, ja que el Saragossa, futur rival en la lliga, serà l’equip amb qui disputi (20.30 h) el novè Trofeu Ciutat de Tarragona al Nou Estadi. Els de Lluís Carreras van acabar ahir la petita estada de dos dies a Santa Coloma de Farners abans de fer la sessió que tenien programada a la tarda. Serà avui al matí (10 h) quan s’exercitin.

D’altra banda, el Reus disputarà al Camp d’Esports de Lleida (21 h) el primer Trofeu Emili Vicente contra el conjunt blau. L’entrenador, que va morir el mes de maig passat, rebrà un homenatge de dos equips als quals va entrenar. Els diners recaptats de les entrades aniran destinats a un projecte de futbol base engegat per la família.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)