Girona

El divendres, Olot-Girona

Pretemporada. L’equip que dirigeix Pablo Machín jugarà aquesta setmana dos partits en dos dies, ja que el dissabte també hi ha programat un amistós al camp del Reus (20 h)

El Girona, que en els últims partits ha anat deixant mostres que necessita encara més rodatge i preparació abans de començar la lliga, finalment jugarà dos partits amistosos aquesta setmana. El conjunt que dirigeix Pablo Machín, que ja tenia confirmat un duel a Reus dissabte (20 h), va afegir ahir un nou test de preparació al camp de l’Olot, un partit que s’ha programat pel divendres (19 h). Després d’aquests dos dies intensos, el Girona ja només jugarà el trofeu Costa Brava contra el Manchester City a Montilivi abans de rebre la visita de l’Atlético en la primera jornada.

El partit al camp de l’Olot serà el setè amistós dels homes de Pablo Machín aquesta pretemporada. De moment, el Girona acumula un bagatge d’una victòria (1-2 contra l’Oldham Athletic), dos empats (0-0 amb el Brighton i 2-2 contra el Barça B) i tres derrotes (1-0 amb el Huddersfield a porta tancada, 2-1 contra el Nottingham Forest i 1-0 amb el Getafe), una trajectòria irregular però que també ha servit al Girona per començar a acoblar els nous fitxatges i per descobrir els nous talents del Peralada (competirà contra l’Olot en el grup tercer de 2a B) que estan reforçant el primer equip. El partit de divendres serà de franc per als socis de l’Olot i el públic general haurà de pagar 12 euros d’entrada.

Fa dos anys que el Girona i l’Olot no es veuen les cares al municipal, des del 9 d’agost del 2015 en el trofeu Sant Aniol. En aquella ocasió, el Girona es va avançar 0-2 amb un doblet d’Alcaraz, però els locals van igualar mitjançant Luismi i Hèctor Simon i van acabar aixecant el trofeu en els penals.

EL BAGATGE

Serà el 7è amistós del Girona, que acumula un triomf, dos empats i tres derrotes

DOS ANYS DESPRÉS

El Girona tornarà al municipal d’Olot després de perdre als penals el trofeu Sant Aniol del 2015

ELS PREUS

Els socis de l’Olot tindran l’entrada gratuïta i el públic general haurà de pagar 12 euros
Huddersfield-Girona 1-0
Nottingham Forest-Girona 2-1
Oldham Athletic-Girona 1-2
Girona-Brighton 0-0
Barça B-Girona 2-2
Getafe-Girona 1-0
Olot-Girona divendres, 19 h
Reus-Girona dissabte, 20 h
Girona-M. City 15/8, 18 h

L’última visita, en la copa Catalunya

Tot i que fa dos anys que el Girona no juga un partit amistós a Olot, el conjunt gironí té una experiència més recent a l’estadi municipal. Va ser en la final de la passada copa Catalunya, un partit que es va disputar el 28 de març i que va enfrontar els gironins amb el Nàstic. La final, que va acabar amb 0-0 en el marcador, es va haver de decidir en la tanda de penals amb el Nàstic com a vencedor. Amb la victòria els grana van aixecar per tercera vegada el trofeu d’una competició que el Girona encara no ha guanyat mai.

Homenatge per a Abel Solé

El partit de divendres servirà d’homenatge per a l’excapità de l’Olot Abel Solé, que ha penjat les botes aquest estiu després de complir l’objectiu de retornar el club a 2a B. L’olotí ha deixat el club després de dotze temporades que li han permès convertir-se en un símbol del club de la seva ciutat. De fet, Abel Solé és el jugador que més vegades ha vestit la samarreta vermella (437), després de superar la temporada passada els 419 partits de Martí Gratacós en el partit de la primera volta al camp del Castelldefels (2-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)