Girona

“No hem anat al 100% per Longo”

Quique Cárcel. El director esportiu del Girona té altres prioritats abans que el davanter italià, tot i que tampoc el descarta si les primeres opcions no acaben sent viables. Cárcel també va destacar la dificultat del mercat de fitxatges

El telèfon de Quique Cárcel treu fum des de fa setmanes. El director esportiu del Girona ja ha lligat una desena de fitxatges fins ara, però encara falta concretar-ne uns quants més per tancar una plantilla prou competitiva per afrontar amb garanties la primera temporada del club a primera divisió. Un dels principals maldecaps de Cárcel en aquests moments és reforçar la davantera –només hi ha Stuani i Marlos–, una posició en la qual ja no queda cap dels atacants del curs passat: Felipe Sanchón (Sabadell), Cristian Herrera (Lugo), Fran Sandaza (cedit a l’Al-Ahli) i Samuele Longo, que ha tornat a l’Inter de Milà després d’acabar la seva cessió a Montilivi. Sobre el davanter italià, Cárcel en va destacar el bon rendiment del curs passat (14 gols), però també va afirmar que ara el Girona té altres prioritats per reforçar la davantera.

“Longo ha estat en el nostre pensament perquè l’any passat va fer una gran temporada, però la nostra idea és intentar portar fins al final els jugadors que tenim al cap. Fins ara no hem anat al 100% per Longo, però això no vol dir que no ho puguem fer si al final les primeres opcions no són viables i hem d’obrir altres vies”, va explicar Cárcel, que també va remarcar la dificultat del mercat de fitxatges actual: “Ara és un mercat totalment diferent, difícil, ja que la gran majoria de jugadors tenen contracte. Tot i així, esperem poder portar tot el que desitgem de mica en mica.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)